MK: „Tönkrever minket a Fradi, de nincs jelentősége”

NAGY-PÁL TAMÁSNAGY-PÁL TAMÁS
Vágólapra másolva!
2020.09.19. 19:14
A Magyar Kupa 6. fordulójában a Ferencváros 6–1-re nyert a megyei II. osztályú Ráckeve otthonában. A hazai csapat egyetlen gólját úgy ünnepelte a publikum, mintha továbbjutást ért volna. Nem csoda, hiszen óriási szó volt a város életében, hogy a legnépszerűbb magyar klub ellátogatott hozzájuk. Az NSO Tv-nek meséltek ráckevei lakosok ennek a meccsnek a jelentőségéről.

Az eredmény ellenére Ráckevén mindenki vidám volt és jókedvű, hiszen tudta: futballünnep részese. Találkoztunk szurkolókkal, akiknek nem jutott jegy, ők a kerítésen kívülről követték a meccset, a bentiek pedig maximálisan kiélvezték, hogy a Ferencváros vendégszerepel náluk. A vereséget előre borítékolták, és kijelentették: egyáltalán nem számít. Bár egyikük felvetette, hogy döntetlen (és hosszabbítás) esetén elmenne a vasárnapi misére. Nézze meg az NSO Tv videójában Ráckeve futballünnepét!

Két kötényt kiosztottam, bulinak fogtam fel – Kenesei a Fradi ellen

MAGYAR KUPA
6. FORDULÓ
Ráckeve VAFC (Pest II.)–Ferencvárosi TC (NB I) 1–6
(0–2)
Ráckeve, Ráckevei sportpálya, 2000 néző. Vezette: Kiss Anikó
Ráckeve:
Zelei – Tóth R., Dudu, Gyurcsányi, Kalmár (Földi R., 77.) – Agócs, Huszárik – Tóth D., Markovic, Kiss K. (Márkus Zs., 61.) – Kenesei K. (Tóth J., 71.). Vezetőedző: Kenesei Krisztián (az eltiltott Szanyó Tibor helyett)
Ferencváros: Bogdán – Csonka, Laidouni, Csontos, Heister – Skvarka, Vécsei – Varga R., Katona B. (Molnár T., 64.), Zubkov – Baturina. Vezetőedző: Szerhij Rebrov
Gólszerző: Markovic (86.), ill. Baturina (17., 53.), Katona B. (32.), Zubkov (56.), Varga R. (81.), Skvarka (82.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik