MK: fordulatos 11-es párbaj, a BVSC az első továbbjutó

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.09.18. 22:40
A vendég BVSC gól nélküli 120 percet követően tizenegyesekkel legyőzte a Sopront a labdarúgó Magyar Kupa pénteki játéknapján, ezzel bejutott a 7. fordulóba, a legjobb 64 közé.

 

A második félidőben és a hosszabbításban a BVSC valamivel közelebb állt a győzelemhez, kapufája is volt, de a tizenegyesek során rögtön az első sorozatban hátrányba került: miközben a soproni Jakab Gábor magabiztosan emelt a kapuba, a rutinos Hrepka Ádám balra tartó lövését Rátkai Zsolt a kapufára ütötte.

A következő három-három rúgó nem hibázott, az ötödik sorozatban sorra kerülő hazai csapatkapitány, Pető Benjámin lábában ott volt a továbbjutás lehetősége, csakhogy lövését Horváth Gábor kivédte, így az utolsó zuglói lövő, Pintér Nikolasz egyenlíthetett – egyenlített is!

A hatodik soproni, Galambos Dániel lövését Horváth elsőre hárította, ám a partjelző intett: a kapus a lövés előtt ellépett a gólvonalról – így Galambos újra rúghatott, másodszor a lécre! Tóth Keve, a BVSC hatodik rúgója higgadt maradt, félmagasan a kapu jobb oldalába lőtt, ezzel továbbjuttatta csapatát.

MAGYAR KUPA
6. FORDULÓ, pénteki mérkőzés
SC Sopron (NB III)–BVSC-Zugló (NB III) 0–0
– 11-esekkel 4–5

A szombati programot ide kattintva tekintheti meg!

A vasárnapi programot itt találja!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik