MK: Az egyik fradista azt mondta, azonnal megver, mert... - Torghelle

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.22. 08:24
null
Torghelle is ott volt az esetnél (Fotó: Szabó Miklós)<br />
A Magyar Kupa-döntő után élénk vitát váltott ki egy nézőtéri jelenet, amelyre a Videoton edzője, Joan Carrillo is utalt: a szakember szerint ferencvárosiak megrúgták a 17 éves fiát. Az MLSZ másnapi közleménye inkább az edző fiát hibáztatja, a szövetség szerint a spanyol tréner felesége félreértette a szituációt, és a Fradi-sálas nézőt „valószínűsíthetően ferencvárosi szimpatizánsnak” nevezi. A Videoton korábbi, az MTK jelenlegi játékosa, Torghelle Sándor is ott volt az esetnél.

„A meccs során engem folyamatosan zrikált néhány FTC-mezes drukker – ők furcsa módon a Vidi-játékosok családtagjaival teli szektorban szurkoltak –, de megszoktam én ezt már, nem érdekelt” – mondta a Nemzeti Sportnak 42-szeres válogatott futballista.

„Amikor a lefújás után észrevettem, hogy Joan Carrillo fiai és két-három ferencvárosi között dulakodás alakul ki, közéjük álltam, szétválasztottam őket, és mondtam nekik, mindenki nyugodjon le! Az egyik fradista azt felelte, engem is azonnal megver, és amikor visszakérdeztem, mégis miért tervez ilyesmit, azt mondta: mert te az idegenekkel vagy… Jöttek a biztonságiak, segítettek, hogy ne alakuljon ki balhé. Ennyi történt, nem tudom, nem láttam, ki kezdte, csak eltoltam egymástól a feleket, és kész.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik