MK: a Vác nem tud kiállni a Videoton elleni meccsre?

Vágólapra másolva!
2013.02.22. 17:48
Elképzelhető, hogy elmarad a szombatra tervezett Vác–Videoton labdarúgó Magyar Kupa-negyeddöntő – árulta el Mózner János, aki ősszel az NB II-es csapat vezetőedzői feladatait látta el, most pedig a klub téli felkészülését irányítja. Az erős pénteki havazás sem kedvez az összecsapás megrendezésének.

„Az elmúlt időszakban különböző hírek láttak napvilágot a csapattal kapcsolatban. Olyan ember nyilatkozik rólunk, akit mi nem is ismerünk. Mi egy angol befektetővel, John Marshallal tárgyaltunk és egyeztünk meg tavaly, vele alakítottuk ki a keretet, és tűztük ki a célokat. Ősszel nem teljesítettünk rosszul, az ötödik helyen állunk a bajnokságban, a Magyar Kupában pedig a legjobb nyolc közé jutottunk. Érdekes helyzetbe kerültünk, mert ha nem állunk ki a Vidi ellen szombaton, akkor minden felelősséget ránk hárítanak, annak ellenére, hogy a játékosok amatőr szerződéssel szerepelnek. Ettől függetlenül elképzelhető, hogy nem fogjuk tudni vállalni a mérkőzést, hiszen a télen több játékos távozott tőlünk, és sérültjeink is vannak. A tegnapi edzésen csupán tizenkét labdarúgó edzett. Pedig az őszi eredményeink alapján mondhatjuk azt, hogy sikeres csapat vagyunk. Az volt a tervünk, hogy játszunk két jó mérkőzést a Magyar Kupában a Vidivel, és megpróbáljuk megismételni azt a bravúrt, amit az MTK ellen már sikerült megvalósítanunk ebben a sorozatban, vagyis kiharcolni a továbbjutást. Sajnos ebben a pillanatban erre kevés esélyt látok, ráadásul nagy a valószínűsége annak, hogy tavasszal megszűnik a klub, hiszen semmilyen licenszfeltételnek nem tudunk megfelelni” – nyilatkozta Mózner János a vidi.hu-nak. Mózner János a vidi.hu-nak.

Csütörtökön késő este a Vác hivatalos közleményt tett közzé, amely szerint biztosan megrendezésre kerül a találkozó. A Videoton technikai igazgatója, Pánczél Szabolcs szintén a klub hivatalos honlapjának nyilatkozott és elmondta: nincs lehetőségük mérlegelni, az a dolguk, hogy pályára lépjenek a váci stadionban.

FRISS: Az MLSZ péntek este megjelent közleménye szerint minden találkozót megrendeznek, így a Videoton váci fellépése sincs veszélyben.

A Vasas–Siófok MK-negyeddöntővel kapcsolatos hír, hogy az angyalföldi csapat pályáját hajnalban kezdik letakarítani, ám ha az nem lesz alkalmas a játékra, akkor műfüvön rendezhetik a mérkőzést, mivel az MLSZ ragaszkodik a meccshez – adta hírül a vasassc.hu. A fővárosiaknál – ha lesz mérkőzés szombaton – Kárpáti Vitéz, Kovács Dániel, Füredi Ádám és Igor Pisanjuk sem léphet pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik