MK: a Puskás Akadémia hétgólos sikerrel jutott a 64 közé

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.10.10. 16:28
Utolsóként a Puskás Akadémia jutott be a Magyar Kupa legjobb 64 csapata közé, mivel szombaton idegenben 7–0-ra legyőzte a megyei I. osztályban szereplő Toponárt.
A felcsúti gárda a 27. percben már öttel vezetett megyei I. osztályú riválisa otthonában (Fotó: Árvai Károly) – A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK!
A felcsúti gárda a 27. percben már öttel vezetett megyei I. osztályú riválisa otthonában (Fotó: Árvai Károly) – A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK!


Az NB I-es együttes már a 2. percben betalált Jakub Plsek révén, és még mindig csak az első negyedórában jártunk, amikor Luciano Slagveer és Alexandru Baluta is eredményes volt.

Utóbbi két játékos a félidő derekán is gólt szerzett, a szünet előtt pedig még Nagy Zsolt is feliratkozott a jegyzőkönyvbe. A végeredményt a második játékrészben Antonio Mance állította be.

A legjobb 64 mezőnyét szombat este párosítják össze.

NÉZZE MEG A TOPONÁR JÁTÉKOSAIVAL KÉSZÍTETT INTERJÚINKAT!

MAGYAR KUPA
6. FORDULÓ
TOPONÁR SE–  PUSKÁS AKADÉMIA 0–7 (0–6)     
Toponár, 1200 néző.   Vezette: Gaál Ákos (Mohos Milán, Gyürüsi Péter)
TOPONÁR:   Gelencsér – Krénusz (Homan, 84.), Albrecht, Ivusza T., Hornyák (Miklós D., 76.) – Baranyi (Horváth B., 86.), Pető T. (Krakter, 76.) – Becsi, Orsós, Németh N. (Kabelács, 84.) – Ivusza G.  Játékos-edző:   Ivusza Gábor
PUSKÁS AKADÉMIA:  Tóth B. (Auerbach, 74.) – Tamás N., Szolnoki, Spandler, Nagy Zs. – Plsek (Mance, a szünetben), Van Nieff – Slagveer, Baluta (Knezevic, a szünetben), Weslen Junior (Komáromi, 63.) – Vanecek.  Vezetőedző:  Hornyák Zsolt
 Gólszerző:  Plsek ( 0–1) a 2., Slagveer (0–2 ) a 9., Baluta (0–3) a 16., Slagveer (0–4) a 26., Baluta (0–5 ) a 28., Nagy Zs. (0–6) a 37., Mance (0–7) a 79. percben
MESTERMÉRLEG     
Ivusza Gábor:   –
Nagy öröm, hogy ennyi néző előtt léphettünk pályára. Az a realitás, ami történt, bár a Puskás Akadémia még több gólt is szerezhetett volna. Az első játékrészben nem tudtuk, melyik bolygón vagyunk… Büszke vagyok, hogy idáig eljutottunk, és ilyen minőséget képviselő csapatot fogadhattunk.
Hornyák Zsolt:   – Nagyon fontos volt, hogy a betegség után visszatérők és az eddig kevesebb lehetőséget kapó labdarúgók játéklehetőséghez jussanak. Jó hozzáállással futballoztunk, megadtuk a tiszteletet az ellenfelünknek. Szép támadásokat vezettünk, jó eredményt értünk el, ugyanakkor a Toponár is helytállt. Már korábban is elmondtam, a Magyar Kupa olyan sorozat, amelynek a végén Európába lehet jutni.

19.15:
a 7. forduló (a 32 közé jutásért) sorsolása (Tv:M4 Sport)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik