PUSZTAI VIOLA
PUSZTAI VIOLA
2020.02.12 07:07 Frissítve: 2020.02.12 12:57

MK: A mester kicsit felemelte a hangját, kellett ez a löket – Zsótér

Nem esett gól az Újpest FC és a Mol Fehérvár Magyar Kupa-nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A Szegeden rendezett találkozó után a liláktól a Tisza Volánnál nevelkedő Zsótér Donát, valamint a fehérváriak színeiben az első tétmérkőzését játszó Nyári Patrik értékelt az NSO Tv-nek. 

„Nagyon jó érzés volt, hogy úgymond itthon játszhattam. Izgalmas, eseménydús mérkőzés volt, mind a két csapatnak megvoltak a helyzetei, a végén el is dönthettük volna a meccset… A szünetben a mester kicsit felemelte a hangját, hogy jobban koncentráljunk, és akarjuk megnyerni a mérkőzést, ne csak ott legyünk a pályán. Kellett ez a löket, máshogy is jöttünk ki a második félidőre, s ez látszott a pályán is. Bizakodva várjuk a visszavágót” – mondta Zsótér Donát, akinek természetesen a családja és a barátai is szurkoltak a Szent Gellért Fórum lelátóján. Nebojsa Vignjevics viszont az M4 Sportnak nyilatkozva elmondta, nem örül, hogy Zsótér „túl sokat beszél”, utalva arra, hogy elárulta, mi történt a szünetben.

A Szombathelyi Haladástól kölcsönből a télen visszatérő 18 éves középpályás, Nyári Patrik most lépett először pályára a Mol Fehérvár csapatában, mindjárt kezdőként, s végig is játszotta a mérkőzést.

„Próbáltam élni a lehetőséggel, hogy az edző továbbra is számítson rám. Egyáltalán nem izgultam, úgy készültem erre is, mintha utánpótlásmeccset játszanék. Hogy pályára lépek-e a Fradi ellen? Ezt majd a Mester eldönti. Jó este lenne biztos, jó lenne pályára lépni a Groupama Arénában…” – mondta a fiatal játékos. 

MAGYAR KUPA
NYOLCADDÖNTŐ
ELSŐ MÉRKŐZÉS
Újpest FC–Mol Fehérvár FC 0–0
Szeged, Szent Gellért Fórum, 1551 néző. Vezette: Karakó Ferenc
ÚJPEST: Banai – Pauljevics, Litauszki, Heris, Burekovic – Onovo, Nwobodo – Simon K. (Csongvai, 60.), Zsótér (Szakály P., 81.), Calcan (Perosevic, a szünetben) – Novothny. Vezetőedző: Nebojsa Vignjevics.

FEHÉRVÁR: Kovácsik – Fiola (Stopira, 63.), Muszliu, Juhász R., Hangya – Pátkai, Nyári – Bamgboye, Milanov (Houri, 70.), Petrjak (Nikolics, 56.) – Futács. Vezetőedző: Joan Carrillo.

2020.06.04 23:43:32

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Ahogy a reklám mondta: új nyár, új fürdőruha.

2020.06.03 13:45:27

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS (összefoglaló), HATÁR DÁVID (percről percre)

A Mezőkövesd egyszer egyenlített, másodszor már nem volt válasza • El-selejtezőben indulhatnak a kispestiek.

2020.06.02 21:12:49

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Oda lehet érni itthonról a csúcsra magyar futballedzőként.

2020.06.02 15:42:53

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A góllövőlista vezetője 9-es osztályzatot kapott. Az NS szerint Iványi Zoltán tévedett Diósgyőrben.