Mezőkövesd: „Szerződést bontottunk" - Vaskó menedzsmentje is reagált

Vágólapra másolva!
2014.01.28. 15:14
Mint ismeretes, Vaskó Tamás távozásával kapcsolatban volt klubja, a Mezőkövesd hivatalos honlapján reagált. Erre pedig a játékost képviselő menedzseriroda is kifejtette véleményét, kiderült, a Mezőkövesddel közös megegyezéssel szerződést bontottak.

„Amikor novemberben aláírtuk a szerződést a Mezőkövesddel, akkor nem ígértünk olyat, hogyha Tomi Magyarországon marad, akkor kizárólag Mezőkövesden folytatja. Természetesen nem zártuk ki a közös folytatás lehetőségét, de miért is tettük volna? Tamásnak december 31-i hatállyal közös megegyezéssel bontottuk fel a szerződését, ennek megfelelően azóta szabadon igazolható. A játékos döntését nem szeretném magyarázni, ő maga elmondta már, hogy miért döntött a Puskás Akadémia FC mellett, azt kérem, hogy ezt mindenki tartsa tiszteletben” – nyilatkozta az FMF Hungary menedzseriroda részéről a játékos ügyét intéző Esterházy Mátyás.Esterházy Mátyás.

A menedzser, mezőkövesdi közleményhez hasonlóan egy november 14-i nyilatkozatot is idéz, méghozzá Véber György vezetőedzőtől, melyben a szakember arról beszél, a tavaszi folytatásról még nem egyeztek meg Vaskóval.

„Vaskó Tamás rutinos, sok csatát megélt válogatott labdarúgó, bajnokcsapat tagja volt, nagy klubokban játszott, de most egyesület nélkül volt. Ez a lehetőség merült föl, hogy erre a három bajnokira, ami még hátra van ősszel, hozzánk szerződik. Az utána dolgokról egyelőre nincsenek konkrétumok” – nyilatkozta még ősszel Véber.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik