Mezőkövesd: Molnár Gábor nyílt levélben búcsúzott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.02. 16:13
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd hivatalos honlapján köszönt el a klubtól Molnár Gábor, aki nyílt levelet írt. A 23 éves támadó 2014 nyarán érkezett a Kazincbarcikától, s a Kövesd színeiben 94 tétmeccsen 22 gól és 25 gólpassz fűződik a nevéhez.

Szomorú szívvel, ugyanakkor őszinte hálával és köszönettel búcsúzom el Önöktől, tőletek, a Mezőkövesd Zsóry csapatától, stábjától, szurkolóitól három gyönyörű évet követően olvasható a Mezőkövesd honlapján megjelent hosszú búcsúlevélben. – 2014-ben már az első pillanatban nagy szeretettel fogadott a klub, a vezetők és a szurkolók egyaránt, s ennek köszönhetően hamar beilleszkedtem, igazi »második otthonomnak« tekintettem Mezőkövesdet, a Zsóry csapata lett az új családom. Ez a kölcsönös tisztelet és szeretet mit sem kopott az elmúlt évek alatt. Sőt! Csak tovább erősödött, s attól függetlenül, hogy hullámhegyen vagy -völgyben utazott éppen a csapat, mindig szerettem ott lenni, ott élni, Matyóként lélegezni és küzdeni."Szomorú szívvel, ugyanakkor őszinte hálával és köszönettel búcsúzom el Önöktől, tőletek, a Mezőkövesd Zsóry csapatától, stábjától, szurkolóitól három gyönyörű évet követően olvasható a Mezőkövesd honlapján megjelent hosszú búcsúlevélben. – 2014-ben már az első pillanatban nagy szeretettel fogadott a klub, a vezetők és a szurkolók egyaránt, s ennek köszönhetően hamar beilleszkedtem, igazi »második otthonomnak« tekintettem Mezőkövesdet, a Zsóry csapata lett az új családom. Ez a kölcsönös tisztelet és szeretet mit sem kopott az elmúlt évek alatt. Sőt! Csak tovább erősödött, s attól függetlenül, hogy hullámhegyen vagy -völgyben utazott éppen a csapat, mindig szerettem ott lenni, ott élni, Matyóként lélegezni és küzdeni."

Radványi Miklós, a Mezőkövesd vezetőedzője a Nemzeti Sportnak korábban elárulta, Molnár Gábor a Puskás Akadémiánál kezdte meg a felkészülést, szerződtetését azonban még nem jelentették be a felcsútiak.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESD ZSÓRYNÁL
Érkezők: Jakub Brasen (szlovák, FC DAC 1904 – Szlovákia, szabadon igazolhatóként), Paul Keita (szenegáli, AO Kerkira – Görögország, szabadon igazolhatóként), Köböl Máté (szlovákiai, Somosi TC Salgótarján), Lázár Pál (szabadon igazolhatóként, legutóbb Diósgyőri VTK), Novák Csanád (Vasas), Róbert Pillár (szlovák, FK Senica – Szlovákia), Szalai Attila (Rapid Wien – Ausztria), Vadnai Dániel (MTK Budapest, szabadon igazolhatóként
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérők: Csirmaz István (Szolnok), Engel Alex (Kazincbarcika, ?), Fröhlich Roland (Ceglédi VSE)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek:
Távozók: Balogh Béla (MTK Budapest), Czuczi Márton, Alekszandar Damcsevszki (macedón), Ulysse Diallo (mali, Puskás Akadémia, szabadon igazolhatóként), Marko Dinjar (horvát, szabadon igazolható), Dombó Dávid, Egerszegi Tamás (szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Vasas), Heffler Norbert (balmazújvárosi kölcsön után szabadon igazolható), Hegedűs Dávid (szabadon igazolható), Tarmo Kink (észt, szabadon igazolható), Orosz Márk (Soroksár, szabadon igazolhatóként), Rácz Ferenc (győri kölcsön után szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Stipe Bacelic-Grgic (horvát, Puskás Akadémia), Branko Pauljevics (szerb, Puskás Akadémia, onnan Újpest), Sós Bence (Debreceni VSC), Vági András (Paks)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Molnár Gábor (Puskás Akadémia), Lazar Veszelinovics (szerb, ?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik