Megjelent a Sportfogadás+ magazin!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.14. 09:18

Hamarosan a legmagasabb fordulatszámon pörög a futballszezon, amely a tippmixprogram gerincét alkotja. A megújuló tippmixjáték óriási választékot kínál a fogadóknak, és a tisztes nyeremény felé számtalan variáció vezet. Célba érhet hibapont nélküli befizetett szelvénnyel, vagy online-on „védőhálós”, vagyis hibapontos összeállítással.

A jelentősen megnövekedő választék lehetővé teszi, hogy sokkal szélesebb skálán játsszon, vagyis sokkal több kiegészítő fogadást alkalmazzon, teszteljen, és ezáltal hozzáértését, szerencséjét, megérzését is próbára tegye.

Az új magazin a biztosabb választáshoz és tippeléshez igyekszik segítséget nyújtani. Amint egyre jobban pörög az idény, és minden bajnokságból eltelik négy-öt forduló, mi is tudjuk növelni statisztikai kínálatunkat, hiszen az addigi eredményekből már lehet következtetéseket levonni.

Természetesen már most is igyekeztünk erős tabellaarzenált felvonultatni, ám egyelőre a tavaszi–őszi rendszerben bonyolított bajnokságok tartanak ott, hogy a csapatoknak már van „múltjuk”. Persze tudjuk, a tippmixelők sokkal szívesebben válogatnak a nemrégiben megkezdődött vagy a hamarosan induló bajnokságok mérkőzéseiből, kevésbé merülnek el az izlandi másodosztály rejtelmeiben, noha azokból a találkozókból is bőven lehet nyerő variációt összeállítani, és a szelvényért kapott pénz sokkal több is lehet, mint amennyit a Real Madrid–Barcelona félidei eredményének telibe találásáért kasszírozhatunk. A jelentős különbség csupán annyi, hogy a spanyol derbit láthatjuk, hogy miként alakul ki az eredmény, míg az izlandi „rejtett” ligameccset nem.

Ám távol áll tőlünk, hogy fogadói szokásokat próbáljunk megváltoztatni, senkit sem akarunk lebeszélni a topbajnokságok eseményeiről, sőt igyekszünk egyre több támogatást adni a szelvények helyes kitöltéséhez, ám a meleg nyári napokban még feltétlenül érdemes az izlandi klubfutball rejtelmeiben is elmélyülni.

Keresse minden pénteken az újságárusoknál!

Van táblánk hozzá!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik