Mark Otten megegyezett az FTC-vel - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2011.06.14. 14:42
null
Ottennek megfelelt a Fradi ajánlata (Fotó: Mirkó István)
Címkék
A Nemzeti Sport információi szerint Mark Otten megegyezett az FTC-vel, így a holland játékos a zöld-fehéreknél folytatja pályafutását. Már csak az aláírás hiányzik a labdarúgó szerződéséről, aki elfogadta a Fradi ajánlatát...

Információink szerint már csak az aláírás hiányzik Mark Otten ferencvárosi szerződéséről. A holland játékosnak ugyanis megfelelt a Fradi ajánlata, így visszatért a csapathoz, hogy aláírja a kettő plusz egy évre szóló megállapodást.

Korábban megírtuk, hogy Otten meggyőzte a szakmai stábot, mindenek előtt Prukner László szakmai igazgatót, és a kétnapos, közös munkát követően ajánlattal a kezében térhetett vissza hazájába. A futballista információnk szerint áldását adta a szerződéstervezetre.

A hátvéd legutóbb a holland élvonalban szereplő NEC-ben játszott, a ferencvárosi csapat munkájába mindössze két napra kapcsolódott be. Otten a pünkösdi ünnepek miatt tért vissza hazájába, a válaszát e hétre ígérte. Úgy tűnik, hogy a román élvonalban szereplő marosvásárhelyi FCM Târgu Mures érdeklődését is felkeltő játékos betartotta a szavát.

SCHEMBRIT VALÓBAN AKARJA A LEGIA WARSZAWA

A lengyel élvonalbeli Legia Warszawa sportigazgatója, Marek Józwiak megerősítette: a fővárosi nagycsapat szeretné szerződtetni André Alvest (Videoton) és a lejáró szerződésű André Schembrit (Ferencváros).

 

„Megfigyeltük mindkét játékost, és megerősíthetem, hogy érdeklődünk irántuk" – mondta Józwiak.

 

Alves iránt a lengyel Wisla Kraków és a szerb Crvena zvezda is érdeklődik.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik