DVTK: Eddig sem kapaszkodtam a kispadba - Sisa Tibor

Vágólapra másolva!
2012.11.21. 20:32
A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a DVTK 4–0-s vereséget szenvedett a Budapest Honvéd otthonában. A diósgyőriek vezetőedzője, Sisa Tibor nem erre számított, és felajánlotta lemondást, míg a hazaiak szakvezetője, Marco Rossi érthetően elégedett volt a látottakkal – adta hírül a dvtk.eu.

Marco Rossi: – Kiegyenlített mérkőzést játszottunk az első gólig, de azt követően eldőlt a meccs. A DVTK elvesztette az önbizalmát. Több gólhelyzetet is kialakítottunk, amiből jó párat kihasználtunk. Elégedett vagyok a csapat teljesítményével, mert jó egyéni teljesítményeket láttam.Marco Rossi: – Kiegyenlített mérkőzést játszottunk az első gólig, de azt követően eldőlt a meccs. A DVTK elvesztette az önbizalmát. Több gólhelyzetet is kialakítottunk, amiből jó párat kihasználtunk. Elégedett vagyok a csapat teljesítményével, mert jó egyéni teljesítményeket láttam.

Sisa Tibor: – Sok mindenre számítottam, de erre nem. Nem biztos, hogy most csak a mérkőzésről kell beszélnem. Eddig sem kapaszkodtam egyetlen kispadba sem, most sem teszem. A vezetőknek többször jeleztem, hogy távozni szeretnék, de nem tudok mást mondani egy ilyen mérkőzést követően, mint hogy felajánlom lemondásomat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik