Ma nem süt a nap; Eisi, nyugodj békében! – búcsú a Fradi gyúrójától

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.19. 12:37
null
(Fotó: Hrutka János – Facebook)
Nagy egyéniségét veszítette el a magyar labdarúgás. Eisemann László gyúró fogalom volt a szakmában. A válogatottnál és a Ferencvárosnál dolgozó szakember halála után rengetegen búcsúztak el tőle. Az első reakciókat szedtük csokorba.

Hrutka János már éjfél körül tudta a szomorú hírt, a következőket írta Facebook-oldalán: „A legnagyobb, a legjobb, a felejthetetlen, az örök!!! Ugye, nem igaz?"

Nyugodj békében, Eisi! – írja Szalai Ádám szintén a népszerű közösségi oldalon.

Dzsudzsák Balázs egy kedves képpel köszönt el Eisemanntól.


(Fotó: Dzsudzsák Balázs – Facebook)
(Fotó: Dzsudzsák Balázs – Facebook)

Rudolf Gergely így búcsúzott a gyúrótól: „Eisi, nyugodj békében! Szerencsésnek mondhatom magam, hogy ismerhettelek! Soha nem felejtelek! RIP”

(Fotó: Julian Jenner – Facebook)
(Fotó: Julian Jenner – Facebook)

A Ferencváros korábbi futballistája, Julian Jenner is szép emlékeket őriz. A holland labdarúgó hosszabb írásában megemlíti, hogy Eisemann „mindig mosolygott, sosem volt dühös, sosem volt szomorú, mindig boldoggá tette az embereket".

Egy másik korábbi fradista, Leonardo sem feledkezett meg Eisemannról. „Ma nem süt a nap, a madarak sem dalolnak" – írja a brazil futballista, aki hozzáteszi, fáj a szíve, és könnyek folytak végig az arcán a hír hallatán.

A finnországi Eb-selejtezőn hatalmas győztes gólt szerző Stieber Zoltán szerint mostantól Eisemannért küzdenek majd a selejtezőn.

„Mostantól érted is harcolunk, nyugodj békében, kicsi gesztenye" – írja Stieber.

(Fotó: mlsz.hu)
(Fotó: mlsz.hu)

A Magyar Labdarúgó-szövetség vezető cikkben ír honlapján a távozó masszőrről.

Az ellenfelek közül a Diósgyőr is megemlékezett a Ferencváros gyúrójáról. „Elhunyt a magyar labdarúgó-válogatott és az FTC gyúrója, Eisemann László, aki több mint két és fél évtizeden keresztül dolgozott a nemzeti csapat mellett" – írja a miskolci klub.

(Fotó: DVTK – Facebook)
(Fotó: DVTK – Facebook)
Zárásként egy kép Veres Viktortól, a Nemzeti Sport fotósától, aki a romániai Eb-selejtező előtt örökítette meg Eisemannt
Zárásként egy kép Veres Viktortól, a Nemzeti Sport fotósától, aki a romániai Eb-selejtező előtt örökítette meg Eisemannt
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik