Lombard: változások a keretben, többektől elköszöntek

Vágólapra másolva!
2012.12.05. 20:39
Több játékosától is megvált a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard FC vezetősége: a szlovén Benko Jozef és a Bene Ferenc edző távozása óta folyamatosan sérüléssel bajlódó 23 esztendős Fellai József is távozik a klubtól.

A klub megvált a 31 éves szlovén származású támadótól, Benko Jozeftől, teljesítményével elégedetlenek voltak. A hosszabb ideje sérülésekkel bajlódó 23 éves védőtől, Fellai Józseftől is elköszöntek, illetve csapatot kereshet magának az elmúlt fél szezont a másodosztályú BKV Előrénél kölcsönben töltő Nagy Gergő is – adta hírül a veol.hu.veol.hu.

Benko Jozef kilenc bajnoki mérkőzésen szerepelt ebben az idényben, egy gólt szerzett, míg Fellai József háromszor lépett pályára a bajnokságban.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Lombard Pápához a télen visszatér a BKV Előrének kölcsönadott Eszlátyi István, Dóczi Krisztián, Electo Wilson és Nagy Gergő, illetve a közlekedésiektől próbajátékon szerepel a nigériai Michel Victor is.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL

Érkezők: Dóczi Krisztián (BKV Előre – kölcsönből vissza), Electo Wilson (BKV – kölcsönből vissza ?), Eszlátyi István (BKV Előre – kölcsönből vissza), Nagy Gergő (BKV Előre – kölcsönből vissza

Távozik/távozhat: Benko Jozef (szlovén, ?), Fellai József (?), Nagy Gergő (?)

Kiszemeltek: Victor Michel (BKV Előre)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik