Nemzetisport.hu 2013.02.19 17:31 Frissítve: 2014.01.29 01:25

Lombard: megegyeztek a volt Málaga-játékossal

A Lombard Pápa labdarúgócsapatának vezetősége szóban már megállapodott a korábban a spanyol Málagában is futballozó Daniel Orozcóval, a védő egy-két napon belül alá is ír – tudta meg a Nemzeti Sport.„Daniel Orozcóval szóban megállapodtunk, egy-két napon belül a szerződését is aláírja” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a Lombard klubigazgatója, Árki Gábor, aki a szerződés részleteiről egyelőre nem kívánt beszélni.

A sportvezető elmondta, a másik kiszemelt, az ősszel még az NB II-es ZTE-ben futballozó Jaszarevics Mahir ügyében holnap egyeztetnek a zalai klubbal.

Az említetteken kívül még egy futballista ügye van függőben: a múlt szombaton felkészülési meccsen is pályára lépő 25 éves horvát támadót, Tino Lagatort a hét végéig teszteli a szakmai stáb. Az ő ügyében nem köti a klubot a csütörtöki átigazolási határidő, ugyanis szabadon igazolható futballistáról van szó.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL

Érkezők: Dóczi Krisztián, Enyingi Marcell (mindketten BKV Előre – kölcsönből vissza), Beliczky Gergő (Ferencváros),  Tajthy Tamás (Újpest FC)

Távozik/távozhat: Joze Benko (szlovén, NK Zavrc – Szlovénia), Aleksandrs Cekulajevs (lett, ?), Fellai József (Kozármisleny), Youssef Sekour (francia-marokkói, DVTK – kölcsönből vissza), Simon András (Győri ETO FC – kölcsönből vissza)

Kiszemeltek: Tino Lagator (szabadon igazolható, legutóbb Atlantas Klaipeda – Litvánia, próbajáték), Jaszarevics Mahir (ZTE), Daniel Orozco (spanyol, Aszterasz Tripolisz – Görögország)

  

2020.05.29 20:50:10

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. A vastapsot kapó, 1954-ben nyertes nyugatnémetek helyére odaképzeltem Aranycsapatunk akkor még élő legendáit, Puskást, Grosicsot és Buzánszkyt.

2020.05.29 19:33:22

Labdarúgó NB I TŐSÉR NORBERT (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

Már az első félidőben öt góllal vezettek a zalaiak, és a győzelemmel felugrottak a 8. helyre a tabellán.

2020.05.28 15:48:12

Labdarúgó NB I M. G.

Felcsútra megy a listavezető Ferencváros, Paksra a Fehérvár, a liláknak Kisvárdán kellene javítani.

2020.05.28 22:28:13

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Ne félj, babám, pályán a Tabán!