Lombard: megegyeztek a volt Málaga-játékossal

Vágólapra másolva!
2013.02.19. 17:31
A Lombard Pápa labdarúgócsapatának vezetősége szóban már megállapodott a korábban a spanyol Málagában is futballozó Daniel Orozcóval, a védő egy-két napon belül alá is ír – tudta meg a Nemzeti Sport.





„Daniel Orozcóval szóban megállapodtunk, egy-két napon belül a szerződését is aláírja” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a Lombard klubigazgatója, Árki Gábor, aki a szerződés részleteiről egyelőre nem kívánt beszélni.

A sportvezető elmondta, a másik kiszemelt, az ősszel még az NB II-es ZTE-ben futballozó Jaszarevics Mahir ügyében holnap egyeztetnek a zalai klubbal.

Az említetteken kívül még egy futballista ügye van függőben: a múlt szombaton felkészülési meccsen is pályára lépő 25 éves horvát támadót, Tino Lagatort a hét végéig teszteli a szakmai stáb. Az ő ügyében nem köti a klubot a csütörtöki átigazolási határidő, ugyanis szabadon igazolható futballistáról van szó.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL

Érkezők: Dóczi Krisztián, Enyingi Marcell (mindketten BKV Előre – kölcsönből vissza), Beliczky Gergő (Ferencváros), Tajthy Tamás (Újpest FC)

Távozik/távozhat: Joze Benko (szlovén, NK Zavrc – Szlovénia), Aleksandrs Cekulajevs (lett, ?), Fellai József (Kozármisleny), Youssef Sekour (francia-marokkói, DVTK – kölcsönből vissza), Simon András (Győri ETO FC – kölcsönből vissza)

Kiszemeltek: Tino Lagator (szabadon igazolható, legutóbb Atlantas Klaipeda – Litvánia, próbajáték), Jaszarevics Mahir (ZTE), Daniel Orozco (spanyol, Aszterasz Tripolisz – Görögország)

 



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik