Lombard: Marótival szóban már megegyezett a klub

Vágólapra másolva!
2012.07.20. 16:52
Maróti Bélával szóban megegyezett a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard FC vezetősége, már csak a papírmunka van hátra – a pápai klub tájékoztatása szerint. A középpályáson kívül további játékosok is érkeznek Pápára.

 

A 33 éves védekező középpályás ügye azonban nem olyan egyszerű, mivel még élő szerződés köti a szintén élvonalbeli Ferencvároshoz. Marótit a nyári felkészülés kezdete előtt átadólistára tette a Ferencváros szakmai vezetése, viszont a futballistának élő kontraktusa van a zöld-fehérekkel, így először a klubnak és a játékosnak kell megegyeznie a szerződésbontásról.

Pápára kerül Nagy Gergő is, aki a próbajáték során elnyerte a szakmai stáb tetszését, így szerződést kínálnak neki. A 19 éves támadó legutóbb az NB II Keleti csoportjából kieső Vecsés labdarúgója volt.

A győri klub közlése szerint eldőlt, hogy Pápán folytatja a pályafutását az ETO két futballistája, Nacsa Péter és Simon András: mindketten egy évre kölcsönbe kerülnek a Lombardhoz, amely a szintén győri Szabó Ottó iránt is érdeklődik.

A Pápa egy-két játékossal még erősítene, a középpályára és a támadósorba minden bizonnyal további próbajátékosok érkeznek.

LOMBARD FC

Érkezők: Bíró Péter (Egri FC – lejárt a kölcsönszerződése), Aleksandrs Cekulajves (lett, FC Valletta – Málta), Fellai József (Kozármisleny), Kaszás Kornél (Dunaújváros Pálhalma – lejárt a kölcsönszerződése) Nacsa Péter (Győri ETO), Nagy Gergő (Vecsés), Simon András (Győri ETO)

Távozik/távozhat: Csermelyi Imre (?), Farkas Attila (Nyíregyháza Spartacus), Gyömbér Gábor (Ferencváros), Antonio Inutile (finn, ?), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan, Lengyelország – kölcsönbe), Szabó II Zoltán (?), Takács Péter (Diósgyőri VTK – kölcsön után végleg), Takács Tamás (?)

Kiszemeltek: Maróti Béla (Ferencváros), Szabó Ottó (Győri ETO)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik