Lombard: kevesebbért viheti a Lech Poznan Lovrencsicset

Vágólapra másolva!
2012.05.24. 08:10
Mint beszámoltunk róla, lengyel lapértesülések szerint a Lech Poznan 350 ezer eurót ajánl a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard FC-nek Lovrencsics Gergőért, de a pápaiak klub klubmenedzsere, Árki Gábor elmondta, ennél alacsonyabb összegről van, és csak a szezon befejezése után várhatóak konkrét fejlemények az ügyben.

„A sajtóban megjelent körülbelül százmillió forintos vételár nem valós, ennél jóval kevesebb pénzről van szó. Egyelőre mást nem mondhatok, csak annyit, hogy van még hátra egy forduló, szeretnénk győzelemmel búcsúzni a közönségünktől a Győri ETO elleni mérkőzésen” – mondta Árki Gábor, a Lombard FC klubmenedzsere a Nemzeti Sportnak.

Természetesen nincs ezzel másképp az ügyben leginkább érintett, Lovrencsics Gergő sem, de bővebben ő sem kívánta kommentálni a hírt.

„Lehet, közhelyesen hangzik, de valóban a Győr elleni kilencven perc a legfontosabb – így a középpályás. – Utána majd ráérek azzal foglalkozni, hol folytatom a pályafutásomat.”

A Lombard FC-vel 2014 nyaráig szerződésben álló szélvészgyors futballistát több alkalommal is megnézte a lengyel bajnokságban legutóbb negyedik helyen végző Lech Poznan megfigyelője – legutóbb a Videoton elleni, múlt heti (0–2) székesfehérvári mérkőzésen –, vagyis nyugodtan kijelenthetjük, a lengyelek szeretnék szerződtetni Lovrencsics Gergőt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik