Lombard: Goran Mariccsal 2016-ig hosszabbítottak

Vágólapra másolva!
2013.07.20. 12:29
A Lombard Pápa labdarúgócsapata a hivatalos honlapján adta hírül, hogy a nyári felkészülés során keresztszalag-szaladást szenvedő Goran Mariccsal 2016-ig szerződést hosszabbítottak.

A Lombard Pápa szerb csatára, Goran Marics a nyári felkészülési időszakban keresztszalag-szakadást szenvedett. Hamarosan Madridban meg is műtik. A pápai klub azonban már az operáció előtt megegyezett a 29 éves csatárral a jövő nyáron lejáró megállapodásának meghosszabbításáról.

„Klubunk tulajdonosa, Biró Péter úgy döntött, hogy Marics jövő nyáron lejáró szerződését két évvel, egészen 2016 nyaráig meghosszabbítja, ezzel is jelezve, hogy klubunk számít a játékosra. A támadó egészen meglepődött, hiszen ilyen fordulatra ő sem számított és gondolkodás nélkül aláírta az új kontraktust, mielőtt kedden elrepült Madridba. Az aláírást követően jelezte, hogy januárban ismét munkába áll, és bizonyítani szeretné, hogy jó döntést hoztunk, amikor újabb hároméves szerződést ajánlottunk neki" – olvasható a pápai egylet hivatalos honlapján, a lombardfcpapa.hu-n.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik