HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2013.06.20 10:59 Frissítve: 2014.08.17 01:37

Lombard: fizettek a lengyelek, Lovrencsics maradhat a Lechnél

A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lech Poznan hivatalos honlapján tette közzé, hogy Lovrencsics Gergő is csatlakozott a következő idényre készülő csapat keretéhez, míg a Lombard Pápa klubmenedzsere, Árki Gábor arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy a lengyel klub korábbi tartozását már rendezte, így a csatár várhatóan végleg a Lechhez kerül.

Lovrencsics elkezdhette a nyári felkészülést a Lech Poznannál (Forrás: lechpoznan.pl)

 

Lovrencsics Gergővel a jövőben is számolnak a Lech Poznannál. Ezt jelzi, hogy a Pápától kölcsönkapott támadó már meg is kezdte a nyári felkészülést a lengyel klubbal. Lovrencsics kölcsönszerződése június 30-ig szól, de mivel a két klub rendezte a korábbi nézeteltérést, az egyszeres válogatott futballista végleg a poznaniakhoz kerülhet.

„A Lech Poznan a tegnapi nappal rendezte a felénk fennálló korábbi tartozását. A játékos ügye ezzel nincs teljesen lezárva, mert a végleges vételárat még törlesztenie kell a lengyel klubnak, de ennek a határideje még nem járt le. Ebben a helyzetben pedig nincs akadálya annak, hogy Lovrencsics a lengyel csapattal kezdje meg a nyári felkészülést, mert várhatóan végleg a Lechhez kerül” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Árki Gábor, a Lombard Pápa klubmenedzsere.

A sportvezető a szerződés részleteiről a két klub közötti megállapodásra hivatkozva nem kívánt beszélni, de lengyel sajtóhírek szerint Lovrencsics kölcsönadási díja 100 ezer euró volt, és az opcióban foglalt végleges kivásárlási ára újabb 100 ezer euróról szólt. Ennek az összesen kétszázezres tételnek az első felét törleszthette tegnapig a lengyel klub, míg a második részletet legkésőbb a jövő hónapban kell átutalnia a Lechnek. Lovrencsiccsel kapcsolatban a Lech honlapja kiemeli, hogy a szélső válogatott játékosként tért vissza a lengyel klubhoz.

„Nagyon örülök, hogy bemutatkozhattam a nemzeti csapatban. Nagyszerű volt a hangulat a válogatottnál, és bízom benne, hogy a szereplésem nem ezzel az egy meccsel ér véget. Beszéltem erről a szövetségi kapitánnyal, és remélem, hogy lehetőséget kapok a következő találkozón is" – idézi Lovrencsicset a klub honlapja a Kuvait elleni felkészülési meccsel kapcsolatban.

 

2019.03.23 00:35:02

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Egyik potentát sem tért ki a – szerintem – legfontosabb kérdéskörre a videoasszisztens kapcsán: vajon ettől több nézőt tudna kivinni a pályájára vagy éppen ellenkezőleg.

2019.03.18 12:05:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az volt pályafutása első piros lapja, a Fradi ellen jött a második – a forduló vitája és egyéb legjei.

2019.03.17 22:06:31

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A szabálymagyarázatokkal agyonterhelt ítélkezés egyre nevetségesebb lesz.

2019.03.17 10:50:39

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csertői: Egyelőre nincs értelme merészebb álmokat szövögetni • Vignjevics: Amikor Traoré pályán van, olyan, mintha a többiek állnának.