Lombard: felbontották az U20-as vb-bronzérmes szerződését

Vágólapra másolva!
2013.01.10. 19:00
A Lombard Pápa labdarúgócsapata közös megegyezéssel megszüntette Simon András szerződését – adta hírül  a veol.hu. Az U20-as vb-bronzérmes, korábban a Liverpool, a Córdoba és az Excelsior alkalmazásában is álló támadó a Győri ETO kölcsönjátékosaként játszott Pápán.

Simon – Joze Benko és Aleksandrs Cekulajevs után – már a harmadik csatár, aki elhagyja a pápai csapatot, a francia-marokkói középpályást, Youssef Sekourt pedig visszarendelte a DVTK.Youssef Sekourt pedig visszarendelte a DVTK.

A Lombard is szívesen látná a paksi házi gólkirály Simon Attilát, akit átadólistára tett klubja. A veol.hu úgy tudja, az üzlet akadálya a paksiak által megszabott magas kivásárlási ár lehet. A Lombard még mindenképpen szeretne a télen két-három minőségi játékossal erősíteni. Az egyik kiszemelt a Ferencváros középpályása, a Ferencvárosnál kevés lehetőséget kapó Busai Attila.

Szemán György, a Lombard Pápa klubigazgatója elmondta a regionális honlapnak, hogy a csapat megtartja legértékesebb játékosát és házi gólkirályát, Goran Maricsot, akinek „a távozásáról nincs szó".

A pápaiak szakmai stábja szerdán angol erőnléti és rehabilitációs edzővel bővült a korábban a Ferencvárosnál dolgozó Barney Lord személyében.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL

Érkezők: Dóczi Krisztián (BKV Előre – kölcsönből vissza), Electo Wilson (BKV – kölcsönből vissza ?), Eszlátyi István (BKV Előre – kölcsönből vissza), Nagy Gergő (BKV Előre – kölcsönből vissza)

Távozik/távozhat: Joze Benko (szlovén, NK Zavrc – Szlovénia), Fellai József (Kozármisleny), Nagy Gergő (?), Youssef Sekour (DVTK – kölcsönből vissza), Simon András (Győri ETO – kölcsönből vissza)

Kiszemeltek: Beliczky Gergő (Ferencváros), Busai Attila (Ferencváros), Victor Michel (BKV Előre), Simon Attila (MVM Paks)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik