DVTK: visszatérő középpályás, távozhat a védő

Vágólapra másolva!
2013.01.09. 15:56
A DVTK labdarúgócsapata hivatalos honlapján tette közzé, hogy visszatér a csapathoz a Pápára kölcsönadott francia-marokkói Youssef Sekour, ugyanakkor sajtóhírek szerint Egerbe szerződhet a szerb védő, Szavo Rakovics.

Éppen egy éve érkezett Diósgyőrbe Youssef Sekour, aki tavasszal tizenegy mérkőzésen egy gólt szerzett a DVTK színeiben, az ősszel pedig Pápán szerepelt kölcsönben, ahol tíz mérkőzésen egyszer volt eredményes. A DVTK visszarendelte a francia-marokkói középpályást, aki várhatóan a hét második felében csatlakozik a tavaszi szezonra készülő csapathoz – olvasható a dvtk.eu-n.

A boon.hu ugyanakkor egy lehetséges távozóról számolt be: a borsodi hírportál szerint Szavo Rakovics Egerbe tart.

A Diósgyőrrel kapcsolatban az már korábban közismert volt, hogy február 6. és 16. között a törökországi Belekben készül a csapat. Most már azt is tudni, hogy ez idő alatt a fehérorosz FC Dnapro Mahiljovval, a román FC Brasov-val és FC Petrolul Ploiesti-tel, az orosz Alanyija Vlagyikavkazzal, a lengyel Jagiellonia Bialystokkal és a koreai FC Daeguval is megmérkőzik az együttes.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Czégel Máté (Kazincbarcika – kölcsönből vissza?), Halgas Tibor (Ceglédi VSE – kölcsönből vissza?), Hornyák Marcell (Kazincbarcika – kölcsönből vissza?), Youssef Sekour (francia-marokkói, Lombard Pápa – kölcsönből vissza)

Távozik/távozhat: Igor Gal (horvát, ?), Szavo Rakovics (szerb, Egri FC?), L'Imam Seydi (francia-szenegáli, ?), Jeff Silva (brazil, Videoton – kölcsönből vissza, majd onnan ABC FC, Brazília)

Kiszemeltek: Fótyik Dominik (szlovákiai, MSK Zilina – Szlovákia, legutóbb Kazincbarcikán, kölcsönben)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik