Lombard: Faggyassal szakítottak, Slukával még nem

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.24. 13:28
A Lombard Pápa labdarúgócsapatánál már korábban közölték, hogy Faggyas Milánnal és Marián Slukával nem számol a stáb, de távozásukról még nem adott hírt a klub. A két játékosról Szemán György klubigazgatót kérdeztük.

„Faggyas Milánnal a napokban megegyeztünk, a szerződését felbontottuk, ő szabadon igazolható. Marián Sluka ügyében még nem született egyezség, vele még tárgyalunk, ő továbrra is a klub játékosa, de nem készül az első kerettel, a hétvégéig az ő ügye is megoldódhat” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a Lombard Pápa klubigazgatója.

A szlovák középpályás Magyarországon már nem igazolhat át másik csapathoz, hiszen lejárt az átigazolási időszak, de hazájában még nyitva van a piac, vagyis ha távozik a Lombardtól, akkor jó eséllyel Szlovákiában folytathatja.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL
Érkezők: Euloge Ahodikpe (togói-francia, szabadon igazolható, legutóbb al-Taavun – Szaúd-Arábia), Eisenberger Tamás (Siófok), Juhász Dániel (BKV Előre), Mehmet Kalender (török-magyar, legutóbb Kayserispor – Törökország), Alekszandar Randjelovics (szerb, Sun Pegasus – Hongkong, szabadon igazolható), Mouhamadou Seye (szenegáli-szlovák, Dukla Banská Bystrica – Szlovákia), Yannick Mbengono (kameruni, Krabi FC – Thaiföld)
Kölcsönbe érkezők: Illés Dávid (Győri ETO), Pongrácz Viktor (Győri ETO), Stieber András (Győri ETO), Vankó Imre (Győri ETO), Völgyi Dániel (Győri ETO)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Benkő Krisztián (SZTK), Faggyas Milán (szabadon igazolható), Andrei Florean (román), Kenesei Krisztián (Vasas, szabadon igazolható volt), Tóth Gábor (Szeged 2011, szabadon igazolható volt)
Kölcsönbe távozók:Markek Tamás (Rákosmente KSK)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Marián Sluka (szlovák)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik