Lisztes ismét a Fradi futballistája lehet

Vágólapra másolva!
2011.06.17. 08:56
null
Lisztes Krisztián ismét a Fradi játékosa lehet (Fotó: Németh Ferenc– archív)
Címkék
A Nemzeti Sport információi szerint ha Lázok János nem is, egy jelenleg még angyalföldi labdarúgó könnyen a Ferencváros játékosa lehet. Átigazolása ráadásul sokkal nagyobbat szólna, mint a piros-kékek támadójáé, elvégre a fél életét az Üllői úton töltötte.

Igen, Lisztes Krisztián lehet a nagy visszatérő, aki a tavaszi szezonban kétségkívül ígéretes teljesítményt nyújtott a Vasasban, de hogy annál is többre képes, azt lehet, hogy az ősztől az Albert Flórián Stadionban igyekszik majd bizonyítani. Ugyan a középpályás egyelőre nem kívánta kommentálni értesülésünket, különösebben nem lepődnénk meg, ha újra zöld-fehérbe bújna az egykori kedvenc.

A Blikk konkrétumokkal is szolgál Lisztes esetleges átigazolásával kapcsolatban: a zöld-fehérek vezetősége és a 49-szeres válogatott labdarúgó állítólag már mindenben megegyezett egymással, és valószínűleg 1+1 éves szerződést írnak alá hamarosan.

„Nem árulok el azzal nagy titkot, hogy mennyire kötődöm a Fradihoz. A hírt azonban egyelőre nem szeretném kommentálni″ – mondta a Blikknek Lisztes, aki korábban az FTC-vel két bajnoki címet is nyert, sőt az 1995-ös Bajnokok Ligája-szereplés alkalmával gólokat szerzett a legrangosabb kupasorozatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik