Lipták a Brighton helyett az ETO-hoz kerülhet

Vágólapra másolva!
2011.10.27. 07:49
null
A Videotontól távozó Liptáknak továbbra sincs klubja (Fotó: Németh Ferenc – archív)
A Nemzeti Sport információi szerint eldőlt, hogy nem lesz az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Brighton and Hove Albion labdarúgója Lipták Zoltán. Információink szerint a védő a Győri ETO-val tárgyalhat a közös jövőről.

A Videotonnal másfél hónapja közös megegyezéssel szerződést bontó Lipták Zoltán múlt hét csütörtöktől volt próbajátékon a Championshipben szereplő Brightonnál, de már hazatért.

A néhány hete még az élvonalbeli Swansea Citynél próbálkozó futballista néhány napja arról beszélt, hogy kedvezőek a benyomásai.

„Csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap is edzettem az angol második ligás Brighton and Hove Albionnal – mondta a 26 esztendős hátvéd a Nemzeti Sportnak még hétfőn. – Egyelőre kedvezőek a benyomásaim, igaz, nemrég a Premier League-ben szereplő Swansea Citynél is ilyen érzéseim voltak, végül mégsem kaptam szerződést..."

„Négy nap alatt is megtapasztaltam, hogy az élvonal és a Championship között óriási a különbség. Gustavo Poyet menedzser szeretne igazolni, azt mondta, az elnökkel kell tárgyalnia, hogy van-e erre lehetősége. Mivel szabadon igazolható vagyok, az árban senkivel sem kell megegyezniük. A csapat a középmezőnyben áll, és nem is kap sok gólt, de két középső védő is megsérült, így szükségük van egy bekkre. Többet nem szeretnék csalódni..."

Sajnos a válogatott Liptáknak ismét csalódnia kellett, végül a Brightonnal sem tudott szerződést kötni.

A Győri ETO azonban korábban is felvette a kapcsolatot a 26 esztendős középső védővel, s híreink szerint folytatódhatnak a tárgyalások a közös jövőről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik