Létesítmény: a Mol Vidi bérlője lesz az új Sóstói Stadionnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.27. 18:51
Székesfehérvár rendkívüli közgyűlése július 27-én, pénteken több más fejlesztés mellett arról is döntött, hogy az új Sóstói Stadion üzemeltetője a Városfejlesztési Kft., a stadion bérlője pedig a Mol Vidi FC lesz – írja a klub hivatalos honlapja. 

Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere elmondta, lesznek olyan helyiségek, amelyeket az önkormányzat fog használni, ilyen a Sóstó természetvédelmi övezethez tartozó, fontos fejlesztésként megjelenő látogatóközpont az ahhoz kapcsolódó valamennyi szociális blokkal.

„A város fogja üzemeltetni – illetve az ehhez kapcsolódó szakmai partnert megtalálni – a stadionban lévő pubot és büférendszert is. Az ehhez kapcsolódó kiadások és bevételek is az önkormányzathoz kerülnek.A második helyiségcsoportot a Mol Vidi FC használja majd, ide tartozik a múzeum, a VidiShop, az öltözők és azok az irodahelyiségek, amelyeket piaci alapon vett bérbe a klub."

Olyan köztes helyiségek is vannak, amelyeket meccsnapokon vesz bérbe a klub, egyéb napokon pedig az önkormányzat hasznosít. A Mol Vidi a bérlésre pályázatot nyújtott be, s minden követelménynek megfelelt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik