Leo Beenhakker menesztené Mészöly Gézát

Vágólapra másolva!
2011.08.08. 13:25
null
Mészöly fölött gyülekeznek a baljós árnyak
Címkék
A Nemzeti Sport információi szerint a Paks elleni vereséget követően leült egyeztetni az Újpest vezetősége, amelyen Mészöly Géza vezetőedző sorsa és a csapat gyenge teljesítménye volt a téma. Úgy tudjuk, hogy a nemrégiben kinevezett sportigazgató, Leo Beenhakker menesztené a vezetőedzőt, de Bartha Csaba ügyvezető még bizalmat szavazna Mészölynek.

 

SZAVAZÁS

Négy mérkőzés után nulla ponttal és 0–6-os gólkülönbséggel a tabella 15. helyén áll az Újpest. Ön menesztené Mészöly Gézát?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A holland szakember a gárda eddigi teljesítményét és eredménytelenség látva – négy mérkőzésen négy vereség, 0–6-os gólkülönbség – a váltás mellett érvelt. Ennek szakmai magyarázataként talán olyan sok érvet nem is kellett felhoznia. Mészöly Géza helyét Beenhakker venné át, ám minden bizonnyal csak ideiglenes jelleggel. Azt nem tudni, hogy a holland érez magában kellő motivációt ahhoz, hogy a kispadra is leüljön, vagy új edzőt szerződtetne. Aki minden bizonnyal külföldről érkezne...

Bartha ezzel szemben a csapat bizonytalan tulajdonosi hátterére való tekintettel úgy gondolkodott: Beenhakkert a jelenleg előzetes letartóztatásban lévő újpesti tulajdonos, T. Sándor csábította a Megyeri útra, ám utóbbi jövőbeli szerepvállalása erősen kérdőjeles a klubnál, ahol az események ismeretében felvetődött tulajdonrészének esetleges eladása.

Márpedig, ha T. Sándor távozik, nagyon valószínű, hogy távozik Beenhakker is. Így viszont fölöslegesnek tűnhet a holland véleményét figyelembe véve meneszteni Mészölyt.

15. ÚJPEST
4
4
0–6 –6 0

Ismeretes, a lila-fehérek hazai pályán kezdhettek a szezonban, de a Pápa elleni kiegyenlített mérkőzésen végül pont nélkül maradtak, Véber György jelenlegi csapatával ismét megtréfálta volt együttesét (0–1). Mészöly Gézáék a szezon rajtját jól elkapó győrieknél vendégeskedtek a rákövetkező fordulóban, amely során ismét pont nélkül maradtak (0–1). A 3. fordulóban az első percben kapott góllal sokkolta magát az Újpest Siófokon, hogy aztán a házigazdák még a szünet előtti pillanatokban beállítsák a végeredményt (0–2). A vesszőfutás a 4. fordulóban folytatódott, az El-utazástól fáradt, a búcsútól lélekben megviselt Paks is három ponttal (0–2) távozott a Megyeri útról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik