Légiósok: Horvátországban úgy tudják, Gyurcsó Felcsútra kerülhet

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2019.08.28. 18:34
null
Gyurcsó Ádám a Hajduk mezében (Fotó: Dömötör Csaba)
A Nemzeti Sport Online horvátországi forrásból úgy értesült, hogy Gyurcsó Ádámot kölcsönadhatja a Hajduk Split – a Puskás Akadémia érdeklődik a labdarúgó iránt.

 

A 28 éves, 18-szoros válogatott szélső, Gyurcsó Ádám kapcsán a nyáron a Dalmacija News már beszámolt arról, hogy jó eséllyel a nyáron távozhat a Hajduk Splittől, mert a csapat új vezetőedzője, Damir Buric nem számol vele. Azóta eltelt hat forduló, és a bajnokságban csak egyszer játszott, négyszer a meccskeretben sem szerepelt.

Horvát kollégáktól most azt az információt kaptuk, hogy Gyurcsó iránt a Puskás Akadémia érdeklődik, és a játékos kölcsönbe kerülhet Felcsútra. Erről ír az index.hr is, hozzátéve, hogy a Hajduk eredetileg végleges eladásban gondolkodott, de miután közeleg az átigazolási hajrá már a kölcsönszerződésbe is beleegyezik a horvát klub és a Puskás Akadémia opciós jogot is szerezne a végleges szerződtetésére. Kerestük a magyar klubot a hírrel kapcsolatban, de nem kívánták kommentálni.

Gyurcsó számára nem lenne ismeretlen a felcsúti közeg, mert miután 2008-ban távozott Tatabányáról, ahol született, és ahol futballozni kezdett, a Puskás Akadémián nevelkedett, Felcsútról került aztán később a Videoton első csapatához. Onnan szerződött 2016 januárjában Lengyelországba, majd 2018-ban a Hajduk Splithez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik