Légiósok: „Arra volt jó ez az év, hogy megtanuljam értékelni a hazámat”

Vágólapra másolva!
2015.05.15. 08:38
Már beszámoltunk róla, hogy Simon Attila távozik az osztrák Wolfsberger AC-tól. Az előző szezon NB I-es társgólkirálya a Digi Sport Reggeli Start című műsorában beszélt a váltás hátteréről.

Simon Attila elmondta, tisztában van a saját felelősségével, mert nem kapott ugyan sok lehetőséget (az élvonalban nyolc bajnokin játszott, legutóbb gólt szerzett a harmadosztályban szereplő tartalékcsapatban), de amikor játszott, akkor nem tudott jó teljesítményt nyújtani. Ettől függetlenül csalódott. legutóbb gólt szerzett a harmadosztályban szereplő tartalékcsapatban), de amikor játszott, akkor nem tudott jó teljesítményt nyújtani. Ettől függetlenül csalódott.

„Ez az év arra volt jó, hogy megtanuljam jobban értékelni a hazámat. Amikor itthon voltam, én is gyakran mondtam, hogy »így Magyarország, meg úgy Magyarország«, de Ausztriában látnom kellett, hogy itt is megvannak ugyanazok a negatívumok, csak nem tűnik fel annyira, mert jobb az életszínvonal” – fogalmazott a csatár, aki a jövőjére is kitért.

„Lengyelországból ugyanaz a csapat keres, amelynél tavaly orvosi vizsgálaton is voltam, de vannak más érdeklődők is. Magyarországra is szívesen jönnék, ha lenne olyan csapat, amelyik hosszabb távú szerződést tudna garantálni olyan anyagi feltételekkel, mint amilyet Lengyelországban tudnak ajánlani. Erre azonban kevés esélyt látok, mert egy éve gólkirályként sem válogathattam az ajánlatok között” – nyilatkozta a 32 éves Simon, aki 2014-ben egy lengyel másodosztályú csapatnál járt orvosi vizsgálaton.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik