Légiósok: a Premier League-be ajánlják a volt fradistát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.28. 10:58
A korábban a Ferencvárosban is védő, válogatott kerettag kapust, a jelenleg a spanyol Getafe alkalmazásában álló Megyeri Balázst ajánlja az egyik angol portál a Premier League-ben sereghajtó, kapusgondokkal küzdő Aston Villa figyelmébe. A Nemzeti Sport Online a 25 éves kapus menedzserét, Hrutka Jánost kérdezte arról, van-e reális esélye Megyerinek a téli klubváltásra.

Az angol hitc.com spekulatív cikke Megyeri Balázst ajánlja az angol élvonalban utolsó helyen álló Aston Villa figyelmébe, miután a birminghamiek nem tudták megszerezni horvát kiszemeltjüket, Lovre Kalinicet, aki nem kapott munkavállalási engedélyt Angliában. A csapat első számú kapusa, Bradley Guzan ugyanis sérüléssel bajlódik, míg a helyette szerepet kapó Mark Bunnt nem tartják végleges megoldásnak.

A cikk szerzője szerint az Eb-részvételért küzdő, de a spanyol Getaféban még egyetlen bajnokin sem játszó Megyeri Balázs ideális megoldás lehetne az Aston Villa számára. A nyáron a görög Olympiakosz Pireusztól a spanyol élvonalba igazoló kapus menedzsere, Hrutka János szerint azonban nincs szó téli klubváltásról.

„Megyeri Balázs az utóbbi fél évben átélte a beilleszkedéssel járó nehézségeket, megszokta az új közeget. Nem lenne most értelme Angliában mindent újra kezdeni. Természetesen állandó játéklehetőségre lenne szüksége, de nincs garancia arra, hogy egy új csapatban azonnal kezdő is lenne. A Getafénél elégedettek a munkájával, így szóba sem került a téli klubváltás lehetősége. Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb lehetőséget kap” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a játékosügynök.

Megyeri tétmérkőzésen két kupameccsen kapott eddig lehetőséget a Getaféban. A madridiak első számú kapusa, Vicente Guaita mind a 21 meccset végigvédte, 31 gólt kapott, hét olyan mérkőzése is volt, amelyiken egyet sem.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik