HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.06.03 11:02 Frissítve: 2017.06.03 11:30

Lech Poznan: a Ferencvárostól igazoltak légióst – hivatalos

A lengyel élvonalbeli Lech Poznan bejelentette, hogy szerződtette a Ferencvárostól távozó bosnyák-osztrák védőt, Emir Dilavert.

 

 

Emir Dilaver három éve szerződött a Ferencvároshoz, de már a télen jeleztük, hogy nem tárgyal szerződése meghosszabbításáról, így a nyáron klubot vált. A távozását a Vasas ellen szerdán megnyert Magyar Kupa-döntő után be is jelentette.

Szombaton pedig már a Lech Poznan számolt be arról, hogy négyéves szerződést kötött a jobbhátvéddel, aki ingyen került a lengyelekhez, miután a Fradinál lejár a megállapodása.

A Lech Poznan a vasárnapi utolsó forduló előtt a 3. helyen áll a tabellán, ugyanannyi pontja van, mint vasárnapi ellenfelének, a 2. helyen álló Jagielloniánák, viszont mindkét gárda két egységgel van csak lemaradva Nagy Dominik együttesétől, a Lechia Gdanskot fogadó Legia Warszawától.

A 26 éves Dilaver három év alatt 86 meccsen játszott az NB I-ben, két gólt szerzett. Egyszeres bajnok és háromszoros Magyar Kupa-győztes a Ferencvárossal.

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők: Priskin Tamás (Slovan Bratislava – Szlovákia)
Kölcsönből visszatérők*: –
*A hivatalosan az FTC játékosának számító, de a Fradiban az NB I-ben nem szereplő, régóta az NB II-es Soroksárnál kölcsönben lévő játékosokat nem tüntettük fel.
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Derekas Zoltán, Gera Dávid, Kundrák Norbert, Nagy Gábor, Novák Zsombor
Kiszemeltek: Fernando Gorriarán (uruguayi, River Plate – Uruguay), Otigba Kenneth (magyar-nigériai, Heerenveen – Hollandia, legutóbb kölcsönben Kasimpasa – Törökország)
Távozók: Emir Dilaver (osztrák, Lech Poznan – Lengyelország, szabadon igazolhatóként), Jova Levente (soroksári kölcsön után lejár a szerződése), Florian Trinks (német, lejár a szerződése), Michal Nalepa (lengyel, Lechia Gdansk – Lengyelország)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Marco Djuricin (osztrák, Red Bull Salzburg – Ausztria), Kleinheisler László (Werder Bremen – Németország, érdeklődik iránta: Lech Poznan – Lengyelország), Rju Szung Vu (dél-koreai, Bayer Leverkusen – Németország)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Vladan Csukics (szerb, visszavonul?), Hajnal Tamás (lejár a szerződése)
 

 

2019.02.20 17:25:23

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csak az első félidőben villogott a Kisvárda, a szünet után sokkal jobban futballoztak a zöld-fehérek.

2019.02.20 13:39:48

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Kora délután győzött a Vidi és a Honvéd, ahogy a Budaörs és a Soroksár is. Iksz a Kövesd–Halin.

2019.02.19 14:43:54

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

Riccardo Guffanti márciustól már az edzőképzés hallgatóinak is oktatja a scoutingot.

2019.02.19 21:21:12

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Minden különösebb felhajtás nélkül járták a pályákat, figyelték a kölyköket.

2019.02.19 21:15:17

Labdarúgó NB I BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. Csakhogy akinek a történetéből városi legenda lesz, a nadrágjából divat, a pályafutásából meg példa, annak nemcsak arra kell odafigyelnie, hogy mit tesz, hanem arra is, meddig.