Lanzafame: Lenyűgöznek a magyarok; Allen Rosco: Bezártak a Las Vegas-i kaszinók is…

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.03.27. 22:15
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Davide Lanzafame Budapesten csodálja a magyarok koronavírus elleni stratégiáját. A Budapest Honvéd olasz csatára intelligens döntésnek tartja a bajnokság felfüggesztését, gratulál a hazánkban bevezetett intézkedésekhez, és tudja, ha egy olasznak azt mondják, két hónapig ki sem mozdulhat otthonról, az nem is érti, miről beszélnek... Pietsch Tibor interjúja.
Davide Lanzafame Budapesten csodálja a magyarok koronavírus elleni stratégiáját.
A Budapest Honvéd olasz csatára intelligens döntésnek tartja a bajnokság felfüggesztését, gratulál a hazánkban bevezetett intézkedésekhez, és tudja, ha egy olasznak azt mondják, két hónapig ki sem mozdulhat otthonról, az nem is érti, miről beszélnek... Pietsch Tibor interjúja.

A 73 éves Csank János a négy ózdi fal között rekedt. A volt szövetségi kapitány egykori játékosának, Zombori Andrásnak elmondta, hogy a biciklije elromlott, és nem tudja megszerelni, a vádlija fáj, ezért nem tud futni, a futballt és a vadászatot pedig a járvány miatt hanyagolnia kell. Mert fő az egészség!

Allen Rosco Japánból az Egyesólt Államokba tette át a székhelyét. A férfi kosárlabda-válogatott amerikai-magyar centere a kihalt Las Vegasban azt is meg tudta mondani, legutóbb mikor zártak be a kaszinók. De akkor is csak négy órára... Győri Ferenc interjúja.

És ha szombat, akkor Hosszabbítás, azaz ezúttal is csak a Jürgen Klopp-sorozat, annak is a záró epizódja, a Liverpool élén elért európai kupafinálékkal.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik