Laczkó: A Sampnál nem csak bedobták a nevem

Vágólapra másolva!
2011.01.18. 11:22
null
Laczkó Zsoltra a DVSC Sampdoria elleni El-meccsein figyeltek fel a genovaiak (Fotó: Action Images)
Címkék
Múlt héten már beszámoltunk róla, hogy a DVSC 24 éves válogatott játékosa, Laczkó Zsolt iránt komolyan érdeklődik Koman Vladimir csapata, az olasz élvonalbeli Sampdoria. Noha angol és spanyol klubok is bejelentkeztek a futballistáért, ő a legszívesebben a Serie A-ban folytatná a pályafutását.

„Az érdeklődésről természetesen én is tudok. Az biztos, hogy a Sampdoriánál nem csak bedobták a nevem, a szakmai stáb tényleg figyelte a játékom, így kíváncsian várom a fejleményeket. Egyelőre nem éltem bele magam az átigazolásba: ha ott lesz a papír előttem, akkor elhiszem, hogy valóban az olasz csapat játékosa lehetek. A mobiltelefonom mindenesetre éjjel-nappal be van kapcsolva, mert bármelyik pillanatban jöhet a hívás" – kezdte a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatát a DVSC szélsője, Laczkó Zsolt.

Korábban beszámoltunk róla, hogy angol és spanyol együttesnél is szóba került a magyar válogatott labdarúgó neve, ám számára nem kérdés, hogy hol játszana legszívesebben.

„Ha én dönthetnék, biztosan Olaszországban folytatnám a pályafutásomat. Persze a legfontosabb, hogy olyan gárdához kerüljek, ahol a közeljövőben a legtöbbet fejlődhetnék. Magyarán: a Debrecennél erősebb csapathoz szeretnék menni, márpedig a Sampdoria tökéletesen megfelelne ennek a követelménynek. Nagy dolog lenne, ha leigazolna, de hogy mennyire nem éltem még bele magam a klubcserébe, azt az is jól mutatja, hogy a Sampdoria magyarjával, Koman Vladimirrel sem vettem fel a kapcsolatot" – fogalmazott Laczkó, akit 2014-ig köti a szerződése Debrecenbe, és a kivásárlási ára a hírek szerint félmillió euró (137.5 millió forint) körül mozog.

A La Gazetta dello Sport mai híre, hogy az AC Milan előrehaladott tárgyalásokat folytat a Sampdoria svájci védője, Reto Ziegler megszerzéséről, és éppen az ő helyére érkezhet Laczkó a genovaiakhoz. Rajta kívül a Leccében futballozó Dzsamel Meszbah neve vetődött fel a Sampnál, míg korábban az Inter játékosát, Davide Santont is hírbe hozták a klubbal.

A TÉMÁRÓL A NEMZETI SPORT KEDDI SZÁMÁBAN IS OLVASHAT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik