Nemzetisport.hu 2013.01.16 08:44 Frissítve: 2014.04.09 01:01

KTE: Úgy tűnik, minden pillanatban távozik valaki - Horváth F.

Horváth Ferenc, a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE vezetőedzője egyelőre nem tudja, milyen kerettel vág neki a tavasznak. Meghatározó labdarúgók távoznak, az érkező oldalt pedig a klub pénztárcája befolyásolja.

 

„Egyelőre nincs kialakult keretünk, és nagyon úgy tűnik, minden pillanatban távozik valaki a klubtól. Remélem, hamar eldől, ki megy és ki marad, jó lenne tudni, miből főzhetek a tavasszal” – érzékeltette a helyzetet a KTE vezetőedzője, Horváth Ferenc a Nemzeti Sportnak.

„Nyilvánvalóan az anyagiaktól függ, milyen keretünk lesz a tavasszal. Húsz plusz két fővel szeretnék nekivágni az előttünk álló idénynek, és bár az edzéseken jelenleg ennyien meg is vagyunk, de ifistákkal és olyan játékosokkal kiegészülve, akiknek fogalmuk sincs, hogy mennek vagy maradnak. A tulajdonossal folyamatosan egyeztetek, arra kértem a vezetőket, minél hamarabb öntsünk tiszta vizet a pohárba, szeretném a lehető legrövidebb időn belül látni, kikre számíthatok” – tette hozzá a fiatal szakember.

HA KÍVÁNCSI, HOGY HORVÁTH FERENCNEK MILYEN HOSSZÚ LISTÁJA VAN A KISZEMELTEKRŐL, ÉS HOGY A SZAKEMBER TARTOGAT-E VALAMI MEGLEPETÉST AZ ELLENFELEKNEK, AKKOR OLVASSA EL A NEMZETI SPORT SZERDAI SZÁMÁT!

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KTE PHOENIX-MECANÓNÁL
Érkezők: Christian Ebala (kameruni, FK Asztana – Kazahsztán, kölcsönből vissza), Foxi Kethevoama (közép-afrikai, FK Asztana – Kazahsztán, kölcsönből vissza?), Hullám Attila (Szigetszentmiklósi TK), Varga Róbert (DVSC-Teva – kölcsönből vissza), Marko Vukaszovics (montenegrói, FK Novi Sad, Szerbia)
Távozik/távozhat: Balogh Béla (PMFC), Bertus Lajos (MVM Paks, ?), Farkas Balázs (Mezőkövesd, ?), Gyagya Attila (Siófok, Szolnok, Nagyvárad ?), Jorginho (brazil, ?),  Francis Litsingi (kongói, Teplice – Csehország), Tarabai (brazil, ?), Tölgyesi Viktor (Gyirmót – kölcsönbe)

Kiszemeltek: Valentin Babic (horvát, Győri ETO), Molnár Péter (szlovákiai, Győri ETO)

2020.05.24 22:22:56

Labdarúgó NB I Sz. M.

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

2020.05.23 20:30:29

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Remélhetően mindenki egészséges maradt a zárt kapuk mögött.

2020.05.23 19:05:01

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

A hazai csapat végig jobban játszott, de a Honvéd jól védekezett, gól nélküli döntetlennel várhatja a kupavisszavágót.

2020.05.23 10:19:15

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Sokáig vezetett a címvédő Pátkai különleges találatával, a hajrában Pillár egyenlített • Kuttort kiállították.