KTE: Nincs eszközünk figyelni a gyanús eredményeket - Sallói

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.24. 09:06
A Ligakupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a KTE-Phoenix Mecano hazai pályán szenvedett 5–1-es vereséget a Lombard Pápa elleni fellépésen. A kecskeméti öltözőben a hírek szerint az elmaradó bérek okoznak feszültséget, és kérdés, hogy a játékosok erre miként reagálnak. A versenysportban „meghonosodó” fogadási csalás hatására pedig már az is gyanús, ami nem gyanús.

„Nem vagyunk nyomozó hatóság, ezért csak annyit tehetünk, hogy az MLSZ szabályzatára többször is felhívjuk a labdarúgók figyelmét, illetve a szerződésükben is szerepel, mi vár rájuk, ha gyanúba keverednek” – jelentette ki Sallói István, a KTE klubigazgatója.

„Eszközünk és lehetőségünk sincs arra, hogy figyeljük a gyanús eredményeket. Egyébiránt a klubvezetőség másként ítéli meg a Lombardtól elszenvedett vereséget. Hektikus volt a felkészülésünk, csak az átigazolási időszak vége előtti napon sikerült igazolnunk játékosokat, mert a legtöbb labdarúgó az utolsó pillanatig várt az ideális döntésre. Ezért a két Ligakupa-mérkőzést is a felkészülés részének tekintjük, igaz, a kettő között lesz a Mezőkövesd elleni bajnokink, amelyen azonban már nem megengedhető a hasonló teljesítmény.”

A klubigazgató hozzátette, a Kecskemét nem utazott külföldi edzőtáborba, a csapat kizárólag műfüves pályákon játszott a felkészülés alatt, s november vége óta közvetlenül a szombati Ligakupa-mérkőzés előtt lépett gyepre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik