KTE: Nem volt könnyű feldolgozni az elmúlt napokat - Preklet

Vágólapra másolva!
2011.03.04. 08:58
Sárga lap, öngól, bizonytalan játék – körülbelül fél óra alatt. Preklet Csaba, a Kecskeméti TE-Ereco télen szerződtetett jobb oldali hátvédje finoman fogalmazva sem brillírozott a múlt hét pénteki, Ferencváros elleni összecsapáson – első NB I-es mérkőzése így bizonyára emlékezetes marad... A Regginától télen hazatérő védő, és edzője, Tomiszlav Szivics a Nemzeti Sportnak értékelt a DVSC elleni mai bajnokit megelőzően.  

„Nem zuhant össze, de nagyon oda kell figyelni Csabira – mondta Tomiszlav Szivics, a Kecskemét vezetőedzője. – Fontos a pszichológia, nem mindegy, miként bánunk ilyen esetben a fiatal labdarúgóval. Természetesen nem írta le magát nálam csak azért, mert egy mérkőzése rosszul sült el. Ettől még nem dőlt össze a világ."

A pesszimista szurkolók már különböző elméleteket gyártottak, Preklet Csaba miért nem volt még a keretben sem a keddi, DVSC-TEVA elleni (3–1) Magyar Kupa-összecsapáson, de Tomiszlav Szivics elmondta, mivel Preklet Csaba a téli szünetben szerződött a csapathoz, értelemszerűen még a kispadra sem ülhetett le a találkozón. A szabály szerint nem játszhat az a játékos, aki a mérkőzés eredeti időpontjában még nem volt az adott klub alkalmazottja.

„Nem volt egyszerű feldolgozni az elmúlt napok történéseit – mondta Preklet Csaba a Nemzeti Sportnak a mai, DVSC elleni bajnokit megelőzően.– A legjobban az bánt, hogy a szakmai stáb és a csapattársaim munkáját is elrontottam. De nem törtem össze, a társaim is biztatnak, és mondják, hogy fel a fejjel. Ez hitet ad, és kettőzött erővel dolgozom tovább."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik