KTE: Menougong elment Kamerunba, de visszavárják

Vágólapra másolva!
2015.02.26. 21:13
Hivatalosan még nem nyert megerősítést, hogy George Menougong az élvonalbeli Kecskeméti TE labdarúgócsapatában folytatja a pályafutását, a klub többségi tulajdonosa, Rózsa Pál az együttes szurkolói ankétján mégis elég egyértelműen fogalmazott a közös jövőről.

„George Menougong biztató formában játszik, jól megértik egymást Bebetóval, olyan stílusú csatár, akiből kevés van, 160 centisen is nekimegy a kétméteres védőnek. Sajnos a hétvégén még nem lesz velünk, mert családi okok miatt haza kellett utaznia Kamerunba” – olvasható a klubvezető véleménye a kecskeméti klub honlapján.

A 29 esztendős csatár Magyarországon futballozott a Nagykálló, a Jászapáti, a Nyíregyháza, a Bőcs, a Diósgyőr és a Kazincbarcika együttesében is, az ősszel az NB II-ben érdekelt Mezőkövesdnél 15 bajnokin jutott szerephez, de gólt nem szerzett.

Menougong szabadon igazolható, az elmúlt két hétben próbajátékon vett részt a kecskemétieknél.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KECSKEMÉTI TE-NÉL
Érkezők: Kovács Dániel (szabadon igazolható volt), Sztefan Radoja (szerb, FK Bacska Palanka – Szerbia, szabadon igazolható volt), Nebojsa Szkopljak (szerb, Proleter Novi Szad – Szerbia)
Kölcsönbe érkezők: Nagy Zoltán (DVSC)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: George Menougong (kameruni, szabadon igazolható)
Távozók: Balázs Zsolt (Paks), Darko Pavicsevics (montenegrói, szabadon igazolható), Varga Róbert (Gyirmót FC Győr)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Botka Endre (Bp. Honvéd)
Távozhatnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik