KTE: ha Horváth megy, Kuntics is jelölt lehet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.13. 09:44
Amint azt már többször jeleztük, a jelenleg Kecskeméten dolgozó Horváth Ferenc lehet a Paksi FC vezetőedzője, úgy tudjuk, a szakember jövőjéről ma egyeztetnek a klubok vezetői. A hírek szerint Horváth távozása esetén a jelenleg az NB II-es Szigetszentmiklósnál dolgozó Zoran Kuntics is jelölt lehet a kecskeméti vezetőedzői posztra.

Horváth Ferencnek még egy évig él a szerződése a KTE-Phoenix Mecanónál, úgy tudjuk, a Paksi FC ügyvezetője, Haraszti Zsolt ma egyeztet Rózsa Pállal, a kecskeméti klub tulajdonosával, hogy milyen feltételekkel engednék el a szakembert.

Jó esély van arra, hogy a két klubvezetőnek sikerül megegyezni, ugyanis a hírek szerint Kecskeméten már az is szóba került, ki lehet Horváth Ferenc utódja.

Az egyik jelölt Horváth Ferenc korábbi fehérvári csapattársa és jó barátja, a szerb Zoran Kuntics, aki éppen Horváth távozás után néhány hónappal került az NB II-es Szigetszentmiklóshoz, amelyet valószínűleg sikerül benntartania az átalakuló másodosztályban, mivel múlt héten, az osztályozó első meccsén 6–0-ra nyert az SZTK a Dorog otthonában. A helyzet annyiban is érdekes, hogy az ősszel Horváth is úgy kerülhetett Kecskemétre, hogy a vezetők megegyeztek a Szigetszentmiklóssal, engedjék el a szakembert, és most Kuntics is ezt az utat járhatná be. A 46 éves edzőnek játékosként 1994-ben a Kecskemét volt az első magyarországi klubja.

Kuntics esetleges kecskeméti szerepvállalását erősítheti az a tény is, hogy a KTE évek óta épít délszláv, kiemelten szerb és montenegrói játékosokra, ez a vonal pedig a szerb szakember érkezésével még élénkebbé válhat.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik