KTE: Bekő Balázst a Diósgyőr és még három klub akarja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.20. 10:11
null
Bekő Balázs nagyon népszerű (Fotó: Korponai Tamás)
A Kecskemét vezetőedzője, Bekő Balázs a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy nemcsak a Diósgyőr, hanem másik három klub is megkereste őt.

– Mikor jár le a szerződése?
– Annak idején két évet írtam alá plusz opciót, amely most nyáron jár le – mondta Bekő Balázs, a Kecskemét vezetőedzője a Nemzeti Sportnak.

– Tehát nyáron gyakorlatilag szabaddá válik.
– Akkor válok szabaddá, ha a kecskeméti vezetőkkel végül így állapodunk meg. Mondom, a KTE élhet az opciós jogával, kérdés, akar-e.

– Gyanítom, hogy ez nem kérdés, mert elismerésre méltó munkát végez.
– Köszönöm, ha így gondolja, de csak teszem a dolgom, és nem győzöm hangsúlyozni, szenvedélyem, életem a futball, úgyhogy nem valamiféle munkának tekintem. Persze igencsak kemény meló ez, de ha az ember a szívét-lelkét beleadja, aligha érezheti nyűgnek vagy kötelező feladatnak. De hadd kérdezzek vissza: miért firtatja a szerződésemet?

– Mondanám is a tuti információt: nyártól ön lesz a Diósgyőr vezetőedzője.
– Ezek szerint többet tud, mint én.

– Nem keresték Miskolcról?
– Nem szeretek mellébeszélni, mindig is egyenes embernek tartottam magam, úgyhogy nem tagadom le a DVTK érdeklődését. De ez nem akkora szenzáció. Egyelőre szó sincs tárgyalásról, mindössze annyi történt, hogy megkerestek, érdeklődtek, tájékozódtak.

– Ez az „előjáték” a szerződés aláírása előtt, ez a világon mindenhol így zajlik…
– Nem a naivat játszom, egyszerűen csak a tényeket sorolom. Kerestek Diósgyőrből, de ez még nem tárgyalás. Gyanítom, rajtam kívül van még néhány jelöltje a DVTK-nak, de erről nincs információm.

– Gondolom, azóta töri a fejét a jövőjén.
– Már csak azért is, mert elárulok egy másik információt: a Diósgyőr mellett további három klub érdeklődik.

– Már írom is.
– Nem gondolja, hogy kiadom a klubneveket?! Ne felejtse el, hat forduló még hátravan bajnokságból, képzelje, mit szólnának a kollégák, akik lelkesen dolgoznak, hogy tessék, már keresik az utódot a helyükre. Ez a három klub ugyanúgy puhatolózott és rákérdezett, mint a Diósgyőr.

HOGY BEKŐ BALÁZS MI ALAPJÁN VÁLASZT, ÉS HOGY MILYEN HELYEZÉSSEL LENNE ELÉGEDETT A SZEZON VÉGÉN? A NEMZETI SPORT HÉTFŐI SZÁMÁBÓL MEGTUDHATJA!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik