L. P. I. 2019.08.20 22:58

Kovács Zoltán: Bízunk Nikolicsban; Danyi Gábor: Vereség? Nem dráma...

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

 

Kovács Zoltán – mint mindig – most is eseménydús hetek után van. A Mol Fehérvár FC sportigazgatója a Vaduz elleni Európa-liga-kudarcot követően sem érzi úgy, hogy megrendült volna a Marko Nikolicsba vetetett bizalom, emellett a magyar válogatott játékosok szerződtetésére épülő koncepcióról is beszélt Pietsch Tibornak.

• Tokmac Nguen két-három Fradi-góllal már elégedett lenne Litvániában. Az El-playoffra készülő Ferencváros kenyai-norvég szélsője a Dinamo Zagreb elleni 0–4-ről és arról is beszélt Borbola Bencének, hogy immár Afrikában és Norvégiában is megszaporodott a Fradi-szurkolók száma.

• Danyi Gábor nem aggódik a győri kézisek veretlenségi sorozatának megszakadása miatt. Mi több, a Bajnokok Ligája immár háromszoros címvédője szerinte még erősebb is lesz az előttünk álló idényben, mint az előzőben volt... Papp Bálint interjúja.

•  És ha szerda, akkor ezúttal nemcsak Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon, hanem a Szegeden kezdődő kajak-kenu világbajnokság 1+4 oldalon is – Hüttner Csaba kapitánnyal (aki szerint a magyarok nyugodtam érezzék úgy, hogy itthon nem tudnak veszíteni), múltidézővel, a helyszíni nézők számára minden fontos tudnivalóval, no meg a korelnök Kammerer Zoltánnal, aki ma is úgy izgul, mint az első gyerekversenye előtt.

2019.09.16 22:31:47

Labdarúgó NB I KISS LÁSZLÓ

ALAPVONAL. Egykoron minden edző tudta, ez a legjobb tizenegy játékosa, és igyekezett azt a csapatot pályára küldeni. Csak a kényszer tudta rávenni a változtatásra, a sérülés, eltiltás, botrány, különben meg általában a jobb játszott.

2019.09.16 16:16:46

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A forduló kritikája Újpestről és Paksról, lendült az ököl Kisvárdán, üres volt a kapu, de kimaradt a helyzet Felcsúton.

2019.09.13 20:32:41

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

Czibor Zoltán és Kocsis Sándor zseniálisan játszott az angolok elleni, 7:1-re megnyert meccsen, pedig előző este „megalázták” őket.

2019.09.15 21:59:56

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Hogy mi történhetett edző és játékos között, rejtély…