L. P. I. 2019.08.20 22:58

Kovács Zoltán: Bízunk Nikolicsban; Danyi Gábor: Vereség? Nem dráma...

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

 

Kovács Zoltán – mint mindig – most is eseménydús hetek után van. A Mol Fehérvár FC sportigazgatója a Vaduz elleni Európa-liga-kudarcot követően sem érzi úgy, hogy megrendült volna a Marko Nikolicsba vetetett bizalom, emellett a magyar válogatott játékosok szerződtetésére épülő koncepcióról is beszélt Pietsch Tibornak.

• Tokmac Nguen két-három Fradi-góllal már elégedett lenne Litvániában. Az El-playoffra készülő Ferencváros kenyai-norvég szélsője a Dinamo Zagreb elleni 0–4-ről és arról is beszélt Borbola Bencének, hogy immár Afrikában és Norvégiában is megszaporodott a Fradi-szurkolók száma.

• Danyi Gábor nem aggódik a győri kézisek veretlenségi sorozatának megszakadása miatt. Mi több, a Bajnokok Ligája immár háromszoros címvédője szerinte még erősebb is lesz az előttünk álló idényben, mint az előzőben volt... Papp Bálint interjúja.

•  És ha szerda, akkor ezúttal nemcsak Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon, hanem a Szegeden kezdődő kajak-kenu világbajnokság 1+4 oldalon is – Hüttner Csaba kapitánnyal (aki szerint a magyarok nyugodtam érezzék úgy, hogy itthon nem tudnak veszíteni), múltidézővel, a helyszíni nézők számára minden fontos tudnivalóval, no meg a korelnök Kammerer Zoltánnal, aki ma is úgy izgul, mint az első gyerekversenye előtt.

2020.05.28 15:48:12

Labdarúgó NB I M. G.

Felcsútra megy a listavezető Ferencváros, Paksra a Fehérvár, a liláknak Kisvárdán kellene javítani.

2020.05.28 22:28:13

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Ne félj, babám, pályán a Tabán!

2020.05.28 10:48:26

Labdarúgó NB I P. K.

Pakson már csak a Böde-gólok hiányoznak. Diósgyőri vereségek, felcsúti győzelmek.

2020.05.27 22:21:47

Labdarúgó NB I L. P. I.

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.