Korcsmár féláron kellene a Brann-nak

Vágólapra másolva!
2010.12.08. 18:40
null
Korcsmár (balra) kellene a Brann-nak (Fotó: Szabó Miklós)
Címkék
Norvég internetes források szerint a Brann labdarúgócsapata szeretné a klubnál tartani az Újpesttől kölcsönkapott Korcsmár Zsoltot. A norvég együttes viszont kisebb összegért szerezné meg a középpályás játékjogát, mint ami a szerződésben foglalt opciós jogban szerepel.

A Korcsmár kölcsönszerződésében szereplő záradék alapján a norvég klubnak 250 ezer eurót kellene fizetnie (2011. január 1-ig) a futballista játékjogáért, de a Brann ennél kevesebből szeretné megúszni a sportoló megvételét.

Sajtóinformációk szerint ennek az összegnek a felét, 125 ezer eurót már nem sajnálna a Brann Korcsmárért. Az Újpest azonban ennyiért nem válna meg játékosától.

A két klub részéről eddig senki sem számolt be semmi konkrétumról az ügyben A labdarúgó esetleges klubváltása azonban nemcsak a két csapaton múlik, a futballistának is meg kell egyeznie a norvégokkal.

Erre mindenesetre van esély, Korcsmár ugyanis korábban elmondta: szívesen maradna Norvégiában.

„Először a két klubnak kell megegyeznie, addig talán felesleges is erről beszélni. Szívesen maradnék Bergenben, mert úgy érzem, a norvég első osztály megfelelő lépcsőfok a pályafutásomban” – vélekedett korábban Korcsmár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik