Korcsmár a dán kupagyőzteshez utazik

Vágólapra másolva!
2010.06.28. 11:55
null
Korcsmár Zsolt a dán kupagyőzteshez utazik (Fotó: Mirkó István – archív)
A Nemzeti Sport Online információi szerint Korcsmár Zsolt, az Újpest FC utánpótlás-válogatott játékosa ma a Koppenhágához közeli Farumba, a dán kupagyőztes Nordsjaelland csapatához utazik.

A 21 éves, hátvédként és középpályásként egyaránt bevethető tehetség ismerkedés céljából két-három napot tölt el a dán együttesnél, ahol orvosi vizsgálaton is átesik.

Kovács Zoltán, az Újpest FC sportigazgatója kérdésünkre megerősítette az információt, és elmondta, a dánok tisztában vannak azzal, hogy a „lilák" mekkora összeg fejében lennének hajlandóak lemondani egyik legértékesebb játékosukról.

A két klub még nem tárgyalt az átigazolásról, az érdemi egyeztetések akkor kezdődnek, ha a SportConcept menedzseriroda által képviselt Korcsmár kedvező benyomást tesz a dán vezetőkre.

A Nordsjaelland a következő szezonban az Európa-ligában indulhat, ezért szeretné minél hamarabb véglegesíteni keretét, és a dánok feltett szándéka egy védő szerződtetése. Várható tehát, hogy hamar pont kerül a Korcsmár-ügy végére, ha pozitív benyomást tesznek egymásra a felek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik