Korábbi Milan-középpályást és Udinese-védőt tesztel a Loki

Vágólapra másolva!
2011.01.24. 12:04
null
Kalambay
Címkék
Újabb két futballista érkezett próbajátékra a DVSC labdarúgócsapatához. Egyikük a 27 éves, kongói származású, de Olaszországban született középpályás, Patrick Kalambay, aki korábban csak hazájában futballozott, hét évig volt az AC Milan játékosa, de hivatalos meccsen nem játszott a piros-feketéknél. Rajta kívül a 26 éves brazil védőt, Jhonnes Marques de Souzát is teszteli a szakmai stáb.

Újabb labdarúgók érkeztek tesztelésre a DVSC-hez – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

Egyikük a 27 éves középpályás, Patrick Kalambay, akinek az édesapja kongói, de ő már Olaszországban született, és eddig csak hazájában futballozott.

Szülővárosában, Anconában kezdte profi pályafutását, majd hét éven át az AC Milan labdarúgója volt, de a piros-feketék rendszeresen kölcsönadták alacsonyabb osztályú olasz csapatoknak: játszott a Fermanában, a Lumezzanéban, a Triestinában, a Comóban, legutóbb pedig visszatért az Anconához.

KALAMBAY GÓLJA A LECCO ELLEN 0:20-NÁL

A másik próbajátékos brazil ballábas belső védő, Jhonnes Marques de Souza.

Jhonnes
Jhonnes

A 26 éves, 194 centiméteres magas labdarúgó legutóbb a lett FHK Liepajas Metalurgs együttesében futballozott, de 2004-ben volt az olasz Udinese kölcsönjátékosa, megfordult többek között a szlovén NK Domzale, valamint az NK Celje csapatánál, és a horvát NK Hrvatski dragovoljacnál is. A lett élvonalban a legutóbbi szezonban nyolc bajnokin lépett pályára, két gólt szerzett.

Mindketten egyelőre a DVSC-DEAC keretével készülnek, később azonban elképzelhető, hogy az első csapat edzésein is teszteli őket a szakmai stáb.

JHONNES MARQUES LETTORSZÁGBÓL ÉRKEZETT
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik