M. D. 2019.07.19 17:11 Frissítve: 2019.07.19 17:20

Kisvárda: leültek beszélgetni, kiderültek Felipe szándékai

Péntek délután Révész Attila sportigazgató, Felipe kapus és az ő ügyeit képviselő Alan Belaciano hatszemközti megbeszélést tartott egymással a Kisvárdára két és fél hetes késéssel megérkező brazil labdarúgó további sorsáról – számolt be róla a szabolcsi klub hivatalos honlapja.

Felipe szeretné, ha kedvezőbb feltételekkel futna tovább a szerződése (Fotó: Török Attila)

 

„A kommunikációs problémák miatt alakult ki az a csörte, amely a nyilvánosság előtt történt, és ez semmi esetre sem volt szerencsés mondta a tárgyalást követően Révész Attila a kisvardafc.hu-n. – Ebben mindkét fél egyetértett, Felipe elnézést is kért a történtekért, azért, hogy a közösségi csatornák hozzászólásaiban ütött meg kritikus hangnemet. Az is kiderült, hogy valóban átesett egy szájsebészeti beavatkozáson, amit orvosi papírokkal és fényképekkel tudtak igazolni. Kapusunk elismerte, hogy ezt a problémát nem jelezte idejében, ugyanakkor abban maradtunk, hogy ezt a kérdést lezártnak tekintjük azzal, hogy elismerte az ezért járó büntetést, és a csapattársaktól is elnézést kér majd késése miatt. Felipe érdemeit elismerjük, ő maga is tisztában van azzal, hogy jó teljesítményt nyújtott, ennek megfelelően szeretné elérni, hogy számára kedvezőbb feltételekkel fusson tovább a szerződése. Hogy azokat tudjuk-e teljesíteni, az a napokban eldől.”

A brazil kapus ügyeit képviselő Alan Belaciano így nyilatkozott a megbeszélésről: „Kommunikációs problémák miatt kerültünk ebbe a helyzetbe, ami miatt a magam és ügyfelem, Felipe nevében is elnézést kérek a kisvárdai klubtól és a szurkolóktól. Révész Attila sportigazgatóval hatszemközti megbeszélést folytattunk, mely során sikerült tisztáznunk a felvetődő problémákat. Ügyfelem, Felipe készen áll a munkára, arra, hogy továbbra is a kisvárdai klub rendelkezésére álljon.”

2020.06.01 17:12:20

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

A majd' hét év után búcsúzó tréner exkluzív interjút adott a Nemzeti Sportnak: elképzelhetetlennek tartja az NB II-es Újpestet.

2020.05.31 11:32:44

Labdarúgó NB I B. J.

Egy-egy góllal egy-egy pont, sem a felcsúti csapat, sem a címvédő nem lett a forduló nagy nyertese.

2020.05.31 11:27:58

Labdarúgó NB I NAGY-PÁL TAMÁS (összefoglaló), PÓSFAI GYULA (percről percre)

A kispestiek 25 percet emberhátrányban játszottak, Szendrei Norbert nagy góllal tette le a névjegyét.

2020.05.30 20:26:47

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Történelmi bajnokságban született történelmi eredmény.

2020.05.30 20:22:40

Labdarúgó NB I BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Hiszen a néző nélküli futballnak rossz az üzenete: nem a szórakoztatást szolgálja, hanem a bevételek biztosítását, egy-két száz ember megélhetését.