B. B. 2019.07.15 08:44 Frissítve: 2019.07.15 10:16

Kisvárda: Az nem profizmus, amit Felipe csinál – Révész

Mi lesz a sorsa a brazil Felipének? A felek szerda este ülnek tárgyalóasztalhoz, Révész Attila klubmenedzser finoman fogalmazva sem tartja profinak a kapus hozzáállását.

Szerdán este tárgyal a Kisvárda Felipével (Fotó: Meder István)

 

Nem egyszerű eset Felipe... A dél-amerikai kapus nem kevesebb, mint két és fél hetes késés után futott be klubjához. Rio de Janeiróból indult, Londonban szállt át, és csütörtök este érkezett meg Budapestre, onnan az éjszakai órákban Kisvárdára. A játékos elmondta, amíg a jogi képviselője (menedzsere) nem ül le tárgyalni a kisvárdai vezetőkkel, addig nem hajlandó a folytatásról beszélni... A csapat szombaton hazai pályán játszott felkészülési mérkőzést a Diósgyőrrel (0–1), Felipe azonban – az utazás fáradalmai és az időeltolódásból eredő átállási nehézségek miatt – felmentést kapott a játék alól. Révész Attila sportigazgató szerdán ül tárgyalóasztalhoz a brazil futballista ügynökével – nem ötperces beszélgetésnek ígérkezik...

„Szerdán tizenkilenc órakor ülünk le beszélgetni – mondta lapunknak Révész Attila. – Egyelőre annyi történt, hogy a klub levélben kapott egy orvosi papírt, melyben portugálul egy fogorvos írt valamit. Egyértelmű, a kapus szándékosan provokál bennünket, azt szeretné, ha felbontanánk a szerződését. Okosan csinálja, de nálam ez nem működik. Mindenesetre az nem profizmus, amit Felipe csinál.”

A sportvezető elmondta, hogy a kapuban a fiatal Zöldesi Illést dobták mély vízbe, aki a felkészülési mérkőzéseken bizonyított is.

2020.05.28 15:48:12

Labdarúgó NB I M. G.

Felcsútra megy a listavezető Ferencváros, Paksra a Fehérvár, a liláknak Kisvárdán kellene javítani.

2020.05.28 22:28:13

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Ne félj, babám, pályán a Tabán!

2020.05.28 10:48:26

Labdarúgó NB I P. K.

Pakson már csak a Böde-gólok hiányoznak. Diósgyőri vereségek, felcsúti győzelmek.

2020.05.27 22:21:47

Labdarúgó NB I L. P. I.

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.