Nemzetisport.hu 2013.01.17 08:22 Frissítve: 2014.06.15 02:12

KTE: Luis Ramos visszatér Debrecenbe, de nem dőlt el a sorsa

A labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Phoenix Mecano klubigazgatója, Sallói István a Nemzeti Sportnak elmondta, a DVSC-től kölcsönvett Luis Ramos is távozhat a klubtól.

„Luis Ramos ügyében is van előrelépés, visszatér Debrecenbe – mondta Sallói István a Nemzeti Sportnak. – Jelen helyzetünkben fizetni nem tudunk érte, csak abban az esetben folytatja nálunk, ha a debreceniek nem számítanak rá, és visszairányítják hozzánk.”

A klubigazgató a távozó Balogh Bélával és Francis Litsingivel kapcsolatban elmondta, mindkét futballistával tárgyaltak a hosszabbításról, de nem tudtak megegyezni, ezért az eladásuk mellett döntöttek.

A KTE-től tehát sorra távoznak a labdarúgók, a klub elöljárói szerint azonban felesleges vészharangot kongatni, a harminctagú keret húszasra csökkentését bekalkulálták a mostani átigazolási szezonban.

„Sajnos a Magyar Kupából és a Ligakupából is kiestünk, felesleges a tavaszra harminc labdarúgó – összegzett Sallói István. – Összesen tizenhárom bajnoki vár ránk az előttünk álló hónapokban, a keret kialakításakor ezt is figyelembe kell venni. Elhiszem, hogy a szurkolókat érzékenyen érinti a meghatározó játékosok távozása, de Horváth Ferenc irányításával így új, fiatal együttes kialakítása kezdődött meg.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KTE PHOENIX-MECANÓNÁL
Érkezők: Christian Ebala (kameruni, FK Asztana – Kazahsztán, kölcsönből vissza), Foxi Kethevoama (közép-afrikai, FK Asztana – Kazahsztán, kölcsönből vissza?), Hullám Attila (Szigetszentmiklósi TK), Varga Róbert (DVSC-Teva – kölcsönből vissza), Marko Vukaszovics (montenegrói, FK Novi Sad, Szerbia)
Távozik/távozhat: Balogh Béla (PMFC), Bertus Lajos (MVM Paks, ?), Farkas Balázs (Mezőkövesd, ?), Gyagya Attila (Siófok, Szolnok, Nagyvárad ?), Jorginho (brazil, ?),  Francis Litsingi (kongói, Teplice – Csehország), Luis Ramos (hondurasi, kölcsönből vissza?), Tarabai (brazil, ?), Tölgyesi Viktor (Gyirmót – kölcsönbe)

Kiszemeltek: Valentin Babic (horvát, Győri ETO), Molnár Péter (szlovákiai, Győri ETO)

 

2020.06.04 23:43:32

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Ahogy a reklám mondta: új nyár, új fürdőruha.

2020.06.03 13:45:27

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS (összefoglaló), HATÁR DÁVID (percről percre)

A Mezőkövesd egyszer egyenlített, másodszor már nem volt válasza • El-selejtezőben indulhatnak a kispestiek.

2020.06.02 21:12:49

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Oda lehet érni itthonról a csúcsra magyar futballedzőként.

2020.06.02 15:42:53

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A góllövőlista vezetője 9-es osztályzatot kapott. Az NS szerint Iványi Zoltán tévedett Diósgyőrben.