Kaposvár: Zahoreczcel még tárgyalnak, külföldi és magyar próbázók

Vágólapra másolva!
2011.06.21. 14:06
Címkék
A Kaposvár labdarúgócsapatának ügyvezetője, Illés János az NB I mai sorsolását követően nyilatkozott csapata erősítési terveiről a Nemzeti Sport Online-nak.

„A héten több futballistát is tesztel a szakmai stáb. Alacsonyabb osztályból érkezett magyarok és külföldiek, mások mellett szerbek is szerepelnek a próbajátékosok között. Neveket egyelőre nem szeretnék említeni, de a hét végéig több új labdarúgó érkezését is bejelenthetjük. Az a célunk, hogy annyi új futballistát szerződtessünk, ahányan távoznak a klubtól" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak Illés János, a Kaposvár ügyvezetője.

Az már korábban eldőlt, hogy Grúz Tamás, Kovács Zoltán, Oláh Lóránt, Milinte Árpád és André Cabate Portulez is távozik. Lejárt a szerződése Strublics Józsefnek, valamint a védő Zahorecz Krisztiánnak is, de Illés elmondása szerint utóbbival még egyeztetnek az esetleges folytatásról.

Az ügyvezető – amint arról egy korábbi hírünkben már beszámoltunk – kérdésünkre elismerte, szívesen látnák Kaposváron az Újpestről távozó Rajczi Pétert, korábban tárgyaltak is vele, de jelenleg nem folynak egyeztetések a klub és a támadó között.

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC
Érkezett: Posza Zsolt (Balatonlelle)
Távozott: Grúz Tamás (Ferencváros), Kovács Zoltán (Arisz Limassol – Ciprus), Milinte Árpád (?), Zahorecz Krisztián (?), Strublics József (?), André Cabate Portulez (portugál, ?), Oláh Lóránt (Ferencváros – kölcsönbe)
Akivel tárgyalnak: Sebők Zsolt (Videoton FC), Tányéros Ádám (Dunakanyar-Vác)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik