Kaposvár: Selymes aláírt, ő vezeti a tavaszi hadjáratot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.07. 13:46
Immár a formai akadály is elhárult: kedd kora délután Selymes Tibor aláírta kaposvári szerződését, így az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban sereghajtó együttes az ő irányításával vág neki a tavaszi szezonnak, és küzd meg a bennmaradásért.

Amint arról korábban már beszámoltunk: a tréner egyelőre féléves szerződést írt alá, méghozzá azzal az opciós lehetőséggel, hogy az élvonalbeli tagság esetleges megőrzését követően ismét tárgyalóasztalhoz ülnek a felek.Amint arról korábban már beszámoltunk: a tréner egyelőre féléves szerződést írt alá, méghozzá azzal az opciós lehetőséggel, hogy az élvonalbeli tagság esetleges megőrzését követően ismét tárgyalóasztalhoz ülnek a felek.

Selymes egyébként már tegnap megegyezett minden részletben a kaposváriakkal, de egy nap haladékot kért, amíg ügyvédje Romániában tüzetesen áttanulmányozta a szerződést. Ma megérkezett az ügyvéd válasza, Selymes pedig aláírt.

A kaposváriak tegnap találkoztak először az évben, és már ott volt a megbeszélésen a kispad várományosa is, a tényleges munka viszont – különböző felmérésekkel – csak ma kezdődött el. Selymest a délután folyamán sajtótájékoztatón hivatalosan is bemutatják.

„Mások azt mondják, hogy a román futball előrébb tart a magyarnál, ám az elmúlt években az infrastruktúra rengeteget változott Magyarországon – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Selymes Tibor. – Sokkal jobbak a körülmények, de a rengeteg akadémia, sportiskola is jobb körülményeket és lehetőségeket biztosít, mint Romániában. Egyetértek azzal, hogy a bennmaradáshoz legalább hét győzelemre lesz szükségünk, viszont azt is tudom, hogy a tizenhárom bajnoki ehhez nagyon kevés. Kemény feladat, de nem megoldhatatlan.”

Gendur László kapusedzőként, Barna László pályaedzőként – ő az előd, Prukner László munkáját is segítette –, míg Marius Marinau erőnléti edzőként kapott helyett Selymes Tibor stábjában.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAPOSVÁRI RÁKÓCZINÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Bojan Vrucina (horvát, ?), Adrian Markus (román, ?)
Kiszemeltek:André Alves (brazil, szabadon igazolható, legutóbb Dubai CSC – Egyesült Arab Emírségek)
EDZŐVÁLTÁSOK AZ NB I-BEN A 2013–2014-ES SZEZONBAN
2013. október 20.: Marc Leliévre és Kozma István helyett Nebojsa Vignjevics – Újpest
2013. december 1.: Ricardo Moniz helyett Máté Csaba megbízottként – Ferencváros
2013. december 19.: Pintér Attilát kinevezik szövetségi kapitánynak – Győr
2013. december 19.: Thomas Dollt kinevezik – Ferencváros
2014. január 3.: Prukner László helyett január 7-től Selymes Tibor – Kaposvár

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik