Kaposvár: még nem Selymes az edző - az ügyvéden múlik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.06. 14:29
null
Selymes Tibor bemutatkozott Kaposváron (Fotó: archív)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy Selymes Tibor lehet az NB I-ben sereghajtó Kaposvári Rákóczi új vezetőedzője. A szakember ma már ott volt a csapat idei első találkozóján, de a szerződését még nem írta alá.

Kaposváron ma kezdődött meg a téli felkészülés, igaz, a délszláv játékosok csak később csatlakoznak a kerethez. A leendő vezetőedző, Selymes Tibor délután mutatkozik be a csapatnak, de a valós munka csak holnaptól kezdődik különböző felmérésekkel.

Illés János ügyvezető a Nemzeti Sportnak elmondta, a szakemberrel szóban megállapodtak, a Prukner Lászlót váltó Selymes a szerződéstervezetet továbbküldte az ügyvédjének, aki holnapig ígérte a visszajelzést, és ha minden rendben van, akkor alá is írják a megállapodást, holnap 17 órától pedig sajtótájékoztatón be is mutatják az új szakvezetőt.

„Hivatalosan csak azt követően nyilatkozhatok, ha aláírtuk a szerződést. Megállapodtunk, már csak az ügyvédem visszajelzésén múlik az aláírás” – mondta röviden Selymes.

Illés János hozzátette, a szakemberrel féléves megállapodást kötnek, a további folytatásra vonatkozó opcióval, ami akkor léphet életbe, ha a 16. helyen álló csapatot sikerült benn tartani az NB I-ben.

A sportvezető André Alves lehetséges visszatérését szóbeszédnek nevezte, azt az értesülést pedig cáfolta, hogy Selymessel együtt a korábbi soproni tulajdonos, a romániai magyar Vizer László Máriusz is szerepet vállalhat a kaposvári futballban. Illés egyúttal azt is elmondta, hogy a héten elvégzett felmérések után egyeztetnek majd az új vezetőedzővel a keretösszetételéről, ekkor dől majd el, kik követhetik a már tavaly év végén távozó Bojan Vrucinát. Az ugyanis biztosnak tűnik, hogy lesznek további távozók.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAPOSVÁRI RÁKÓCZINÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Bojan Vrucina (horvát, ?), Adrian Markus (román, ?)
Kiszemeltek:André Alves (brazil, szabadon igazolható, legutóbb Dubai CSC – Egyesült Arab Emírségek)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik