Kaposvár: három román és egy horvát légiós aláírt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.08. 20:01
Négy játékost igazolt a labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvár: a klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint az eddig próbajátékon lévő Stjepan Babic, Iulian Petrache, Adrian Markus és Andrei Coroian is aláírta szerződését.

A korábbi utánpótlás-válogatott középpályás, a 24 éves horvát Babic hároméves szerződést kötött a Kaposvárral. A három román légiós, így a 22 éves védő, Iulian Petrache, a szintén 22 esztendős középpályás, Andrei Coroian és a 21 éves csatár, Adrian Markus egyaránt kétéves kontraktusban állapodott meg a Rákóczival.

„Korábban azt terveztük, hogy olyan játékost, aki csak kiegészítő lehetne, vagy nem képes többre, nem igazolunk le. Csak olyan labdarúgókat szeretnénk szerződtetni, akik a szakmai vélemény szerint meghatározóak lehetnek a csapatban a következő évben. Magyar játékost sajnos most is alig találunk, így nagyon nehéz lenne velük pótolni a távozókat. Nem vigasz, de a többi klub is küzd ezzel a problémával. Így aztán maradnak a szomszédos országok: román, horvát és szlovén futballista egyaránt megtalálható a próbajátékosok között" – nyilatkozta Illés János.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAPOSVÁRI RÁKÓCZINÁL
Érkezők: Stjepan Babic (horvát, legutóbb NK Rudes – Horvátország), Andrei Coroian (román, FC Bihor – Románia), Iulian Petrache (román, FC Bihor – Románia), Adrian Markus (román, FC Bihor – Románia), Zámbó Bence (Győri ETO, kölcsön után végleg)
Távozik/távozhat:Hegedűs Dávid (Mezőkövesd), Lubos Hajdúch (szlovák, Puskás Akadémia FC), Nikola Safaric (horvát, Zavrc – Szlovénia), Pedro Petrazzi (brazil, ?)
Kiszemeltek: Albert Ádám (Egri FC), Dino Gavric (horvát, szabadon igazolható), Marko Ranilovic (szlovén, Ferencváros),Alexandru Sorian (román, FC Biroh – Románia), Andrei Sulea (román, FC Bihor – Románia)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik