Kaposvár: alsóbb osztályban szereplő fiatalok pótolhatják a távozókat

Vágólapra másolva!
2011.01.03. 23:20
Címkék
Elsősorban jelenleg alsóbb osztályokban játszó magyar játékosokkal szeretné kiegészíteni keretét a téli átigazolási időszakban az élvonalban szereplő kaposvári labdarúgócsapat.

Amint azt Illés János, a kaposváriak ügyvezető elnöke a Nemzeti Sport Online kérdésére válaszolva elmondta: újabb távozóik már nem lesznek a téli átigazolási időszakban.

Mint ismert: Lelkes Mátyással és Lipusz Norberttel közös megegyezéssel szerződést bontottak, Petrók Viktor saját maga kérte szerződésének megszüntetését, míg Zsolnai Róbertre a kölcsönvételi idő leteltét követően nem tartottak igényt.

A távozók helyére elsősorban olyan magyar fiatalokat keresnek a másod- vagy éppen a harmadosztályból, akik nem a közeli, hanem a távolabbi jövőben lehetnek majd a felnőtt csapat erősségei.

A klubvezető szerint kis csapatként nem képesek tapasztalt, rutinos, azonnal meghatározónak számító játékost igazolni, akinek a neve már ismert a futballpiacon, így továbbra is olyan játékosokban kell gondolkodniuk, akik a nagyközönség számára ismeretlenek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik