Justin Haberrel erősödhet a Ferencváros

Vágólapra másolva!
2009.08.27. 14:39
Címkék
Az angol labdarúgó-másodosztályban (Championship) szereplő Sheffield United az áldását adta, így máltai válogatott kapusa, Justin Haber kölcsönben a Ferencvárosban folytathatja pályafutását.
Justin Haber (sárga felsőben) védheti a Ferencváros kapuját az idényben
Justin Haber (sárga felsőben) védheti a Ferencváros kapuját az idényben

A máltai válogatottban eddig 34-szer szereplő Haber, aki a magyar válogatott elleni két világbajnoki selejtezőn is védett, még a hétvége előtt csatlakozhat a ferencvárosiak keretéhez.

A 28 éves kapus új klubjában több játéklehetőséghez juthat, mint angliai csapatában, ami a válogatottbeli szereplésénél is kamatozhat.

A légiós a 2008-2009-es szezonban nem kapott tétmeccsen "bevetési parancsot" Kevin Blackwelltől, a Sheffield United menedzserétől, így érthető, hogy az angol együttes játéklehetőséget akar neki biztosítani.

Haber a pályafutását a máltai Florianában kezdte 1998-ban, ahonnan 2002-ben igazolt a szintén máltai Birkirkara együtteséhez.


Ezt követően a francia amatőrbajnokságban szereplő US Quevilly, majd a belga Excelsior Virton, a máltai Marsaxlokk és a görög Haidari tagja volt, mielőtt 2008-ban csatlakozott a Sheffield Unitedhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik